HC Zalău a pierdut la un singur gol medaliile de bronz

„U” Jolidon Cluj – HC Zalău 19 – 18 (10 – 7)

Derby-ul penultimei runde a Ligii Naţionale de handbal feminin, dintre „U” Jolidon Cluj şi HC Zalău s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor. A fost o partidă extrme de disputată, aşa cum era de aşteptat, atmeosfera fiind încinsă atât pe teren, cât şi la nivelul celor două bănci tehnice.
Începutul de partidă i-a aparţinut Clujului, care a marcat de trei ori consecutiv prin Dincă şi Cartaş, obligându-l pe Gheorghe Tadici să solicite primul time-out al meciului. Pauza cerută de managerul zălăuan pare să fie de bun augur, iar Zalăul reuşeşte să restabilească egalitatea la patru, apoi să se desprindă la două goluri, 6 – 4 în minutul 18. Timp de opt minute, Zalăul nu a mai reuşit să înscrie niciun gol, iar Clujul a făcut-o de cinci ori, ducând scorul cu patru minute înainte de pauză la 9 – 6. HC Zalău intră cu handicap de trei goluri şi la vestiare, după ce Roxana Varga ratează o aruncare de la şapte metri în ultimele secunde.
În prima jumătate a reprizei secunde, Zalăul s-a apropiat uşor, uşor de clujence, iar în minutul 50, Andrada Trif a înscris pentru 14 – 14. Cu trei minute înainte de final, Clujul conducea cu 19 – 17, iar Gheorghe Tadici a solicitat timp de odihnă. Imediat după reluare, cei doi arbitri bucureşteni, Din şi Dinu, i-au arătat prea uşor cartonaşul roşu pivotului Crina Pintea, iar Zalăul a reuşit să mai marcheze o singură dată în inferioritate numerică, scorul final fiind 19 – 18.
După eşecul de la Cluj, HC Zalău mai poate obţine maximum locul patru în Liga Naţională, însă este obligată să învingă în ultima etapă, pe teren propriu, HC Dunărea Brăila.

Alte articole

2 Thoughts to “HC Zalău a pierdut la un singur gol medaliile de bronz”

  1. Adevar

    au pierdut numai si numai datorita hotilor de arbitri care ei ,toti cei din FRH si neamurile lor toate au pe ei numai produse Jolidon , pana la femeia de serviciu . Arbitraj ordinar facut de cei doi MITICI de Bucuresti , care fac parte integranta din Mafia arbitarjului de la FRH. Cand pierzi la un gol cu decizii dupa 2 regulamente e clar ca e rezultat VICIAT! La care se adauga si prestatia mizerabila a 2-3 jucatoare cu sacii in caruta , in frunte cu vanduta SZUCS, o mercenara de calitate f.f slaba . SA PLECE de ieri aceasta individa cu viata indoielnica , care vinde la colt orice echipa..

  2. Luati aminte

    Doi hoti recunoscuti , ajunsi arbitri cu donatii la greu pe filiera Oltchim la Ungurul sef al arbitrilor. Asa au ajuns la un C.M si la olimpiada de la Bejing unde mai mult au fost rezerve de dimineata pana seara. La fel ca cele doua parasute de Bucuresti Florescu-Duta , care nu au nici un merit de valoare handbalistica-arbitraj , criiterile dupa care sunt solicitate fiind dintre cele mai rusinoase ….

Leave a Comment