HC Zalău a învins vicecampioana României la “Cupa Consiliului Județean Sălaj”

Minaur Baia Mare – vicecampioana României, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina au fost cele trei echipe care, alături de HC Zalău, au evoluat la ediția de vară a „Cupei Consiliului Județean Sălaj”, turneu ce a avut loc joi și vineri,  în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Formația zălăuană a debutat cu victorie, câștigând partida de vineri, cu CSM Slatina, cu scorul de 28 – 23. Tot joi, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 29 – 27 împotriva celor de la Minaur Baia Mare. În cadrul celei de-a doua reuniuni a zilei, maramureșencele au dispus cu 28 – 19 de slătinence, iar formația pregătită de Gheorghe Tadici a cedat cu 21 – 26 în fața vălcencelor.

Vineri, în a doua zi a turneului, CSM Râmnicu Vâlcea a învins cu 29 – 21 CSM Slatina, iar Zalăul a obținut o victorie de moral împotriva vicecampioanei României, Minaur Baia Mare, de care a dispus cu 28 – 25.

În urma rezultatelor înregistrate, „Cupa Consiliului Județean Sălaj“ a fost câștigată de SCM Râmnicu Vâlcea, cu trei victorii din tot atâtea partide, urmată de HC Zalău, Minaur Baia Mare și CSM Slatina.

 

 

Leave a Comment