HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon

La reunirea echipei, ce a avut loc miercuri după-amiaza au fost prezente două din cele trei handbaliste transferate în această vară, cea de-a treia aflându-se în această perioadă în pregătire cu lotul naţional de junioare

Handbal Club Zalău a început miercuri pregătirile pentru noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, al cărui start este programat în 29 august. La reunire au participat şi două dintre cele trei achiziţii făcute până acum de clubul zălăuan, Teodora Bloj şi Larisa Tamaş. Cea de-a treia jucătoare transferată, Anca Onicaş, a fost convocată la lotul naţional de tineret, care va susţine la finalul acestei săptămâni două jocuri de pregătire în compania Algeriei.
Jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici se vor pregăti pe plan local până în data de 16 iulie, când vor pleca într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, staţiune în care HC Zalău îşi desfăşoară cantonamentele de aproape zece ani.
„Este un loc un mergem de aproape zece ani şi unde ne simţim foarte bine. Am fost favorizaţi şi de această dată în dauna unor echipe cărora li s-a refuzat prezenţa. Ne vom pregăti în paralel cu lotul naţional de junioare. Au fost nevoite să renunţe la cantonamentul de la Cheile Grădiştei echipele din Roman, Ploieşti, Sebeş şi Baia Mare. Toată lumea recunoaşte că la Cheile Grădiştei este una dintre cele mai bune baze sportive de pregătire, iar sportivii îşi doresc să se pregătească acolo”, a declarat Tadici.
Până la startul noului sezon, HC Zalău va participa la trei turnee de verificare, dar va susţine şi câteva jocuri bilaterale de pregătire. „Avem programate trei turnee de pregătire şi două jocuri bilaterale. Primul turneu va avea loc la Zalău, cu echipe din străinătate, în perioada 7 – 8 august”, a mai afirmat tehnicianul zălăuan.

One Thought to “HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon”

  1. Claudiu

    E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

Leave a Comment