HC Zalău a coborât pe locul şapte

Handbal Club Zalău a pierdut meciul din cadrul ultimei deplasări a returului Ligii Naţionale, cedând cu scorul de 19 – 21 pe terenul formaţiei HCM Roman.
Începutul de partidă a fost echilibrat, iar în minutul şapte, tabela a arătat egalitate, 3 – 3. A urmat, însă, un sfert de oră total nefavorabil Zalăului, în care handbalistele pregătite de Tadici nu au mai marcat niciun gol, iar gazdele s-au desprins la 8 – 3 în minutul 20.
Diferenţa de la pauză a fost de cinci goluri în favoarea romaşcanelor, 11 – 6, însă jocul Zalăului a arătat mai bine în partea secundă, iar echipa lui Tadici s-a apropiat la două goluri în ultimul sfert de oră. Finalul a fost unul extrem de echilibrat, cu multe eliminări, iar în minutul 56, formaţia zălăuană se putea apropia la un singur gol dacă aruncarea Crinei Pintea nu ar fi ajuns în bara transversală.
Diferenţa de la final a fost de două goluri, 21 – 19 în favoarea Romanului, rezultat în urma căruia, HC Zalău a coborât pe poziţia a şatea în clasament. Formaţia de la poalele Meseşului se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului şase, HC Dunărea Brăila, care s-a impus în această etapă cu scorul de 24 – 23 pe terenul formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea.
În Liga Naţională urmează o perioadă de pauză până în data de 21 aprlie, când este programată ultima etapă din cadrul primei faze a campionatului, rundă în care HC Zalău va primi vizita celor de la HCM Râmnicu Vâlcea.

3 Thoughts to “HC Zalău a coborât pe locul şapte”

  1. […] Handbal Club Zalău a pierdut meciul din cadrul ultimei deplasări a returului Ligii Naţionale, cedând cu scorul de 19 – 21 pe terenul formaţiei HCM Roman. Începutul de partidă a fost echilibrat, iar în minutul şapte, tabela a arătat egalitate, 3 – 3. A urmat, însă, un sfert de oră total nefavorabil Zalăului, în care handbalistele pregătite de Tadici nu au mai marcat niciun gol, iar gazdele s-au desprins la 8 – 3 în minutul 20. Diferenţa de la pauză a fost de cinci goluri în favoarea romaşcanelor, 11 – 6, însă jocul Zalăului a arătat mai bine în partea secundă, iar …read more […]

  2. claudiu

    Oferta de lucru confortabila! Asistenta indeaproape! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

  3. costica

    Istoria omenirii este scrisă de cei care şi-au propus scopuri măreţe şi care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : costicapanaite56@gmail.com

Leave a Comment