Atletele de la CSM Zalău au dominat Campionatul Naţional de Semimaraton

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Semimaraton a fost una reuşită pentru secţia de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Cele mai bune reprezentante la ora actuală ale atletismului zălăuan au ocupat primele două poziţii în clasamentul final.
La fel ca anul trecut, medalia de aur i-a revenit şi de această dată Paulei Todoran, sportiva pregătită de Mirel Seişanu terminând cursa cu timpul de o oră, 16 minute şi 40 de secunde. Medalia de argint i-a revenit Danielei Cîrlan, atleta antrenată de Lorena Boberschi terminând cursa la patru secunde în spatele Paulei Todoran.
Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Adela Bălţoi, de la CS Pandurii Târgu Jiu.
Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Semimaraton rezervat juniorilor, tineretului şi seniorilor s-a desfăşurat la Craiova, la start fiind prezenţi 80 de atleţi de la 27 de cluburi din România.

2 Thoughts to “Atletele de la CSM Zalău au dominat Campionatul Naţional de Semimaraton”

  1. […] Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Semimaraton a fost una reuşită pentru secţia de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Cele mai bune reprezentante la ora actuală ale atletismului zălăuan au ocupat primele două poziţii în clasamentul final. La fel ca anul trecut, medalia de aur i-a revenit şi de această dată Paulei Todoran, sportiva pregătită de Mirel Seişanu terminând cursa cu timpul de o oră, 16 minute şi 40 de secunde. Medalia de argint i-a revenit Danielei Cîrlan, atleta antrenată de Lorena Boberschi terminând cursa la patru secunde în spatele Paulei Todoran. Treapta a treia a podiumului a …read more […]

  2. costica

    Istoria omenirii este scrisă de cei care şi-au propus scopuri măreţe şi care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : costicapanaite56@gmail.com

Leave a Comment