Handbalistele de la HC Zalău au revenit la antrenamente

După o minivacanţă de patru zile, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au reînceput antrenamentele vineri dimineaţa, iar următorul meci este programat în data de 17 octombrie, pe terenul nou-promovatei HC Alba Sebeş

Liga Naţională de handbal feminin este întreruptă până în data de 17 octombrie, având loc în această perioadă diferite acţiuni ale echipei naţionale de senioare. „Tricolorele” pregătite de sudezul Tomas Ryde se află într-un stagiu de pregătire în Muntenegru, unde efectuează antrenamente comune dar şi „jocuri şcoală” cu echipa Cristinei Neagu. În prima jumătate a acestei luni, România va susţine şi primele două jocuri din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016. Primul joc este programat în 6 octombrie, la Râmnicu Vâlcea, împotriva Lituaniei, iar cinci zile mai târziu va avea loc în deplasare duelul cu Belarus.
După şapte etape disputate în decurs de numai o lună, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici au avut minivacanţă de patru zile, iar vineri dimineaţa au revenit la antrenamente.
„Am realizat ceea ce ne-am propus în acest „mini-campionat”. Am obţinut 12 puncte, puteam avea chiar 15 astăzi dacă am fi câştigat şi la Craiova. A fost o perioadă cu meciuri multe, am întâlnit şi cele mai bune echipe din campionatul românesc, iar fetele au fost foarte solicitate. Au avut patru zile de vacanţă, iar de vineri am reîncepem din nou antrenamentele. Până la finalul turului, ne propunem să mai obţinem 15 puncte”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
În primele şapte runde, Handbal Club Zalău a înregistrat patru victorii şi trei înfrângeri, având 192 de goluri marcate şi 205 primite. Surpriza a fost victoria obţinută pe teren propriu în faţa celor de la CSM Ploieşti, grupare ce-şi propune calificarea în cupele europene la finalul acestui sezon. De altfel, echipa din Ploieşti ocupă locul trei în Liga Naţională după şapte etape, în urma liderul HCM Baia Mare şi a campioanei de anul trecut, CSM Bucureşti.
Campionatul se va relua în 17 octombrie, HC Zalău urmând să evolueze pe terenul nou-promovatei HC Alba-Sebeş.

Leave a Comment