Gheorghe Tadici: „La Campionatul European, Rusia e favorită la medalia de aur”

România s-a calificat cu 4 puncte în faza grupelor principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franța. Gheorghe Tadici apreciază evoluția elevelor lui Ambros Martin, dar nu crede că „tricolorele” sunt favorite la trofeu, scrie gsp.ro.
„A contribuit o armată de antrenori până aici, până să le preia Ambros Martin. Oricum, are experiența marilor bătalii la nivel de club și poate transfera și aici. Doar că la națională e vorba de uzură.
Trebuie să ai habar cum să gestionezi o astfel de situație. Au sanșe, peste 90%, de a se califica in semifinale. De acolo, dacă gestionează partidele ca aseară, au posibilitatea unei medalii. El beneficiază la naționala României de o echipă cu multa experiență, dar și cu foame de medalie.
Rusia reusește prin Trefilov sa le aducă pe jucătoare la un nivel foarte ridicat. E cel mai bun antrenor din ultimii 35 de ani. Rusia e favorita la medalia de aur”, a declarat Tadici pentru presa centrală.
Gheorghe Tadici are în palmares o medalie de argint la Campionatul Mondial de handbal feminin din 2005 . A fost învins în finală chiar de Rusia lui Trefilov.
România debutează în grupa principală duminică, de la 19:00, împotriva Olandei. Partida e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Leave a Comment