Gală internaţională de box la Zalău

Clubul Sportiv Municipal şi Primăria Zalău organizează vineri, 31 iulie, o gală amicală de box la care vor fi invitaţi şi pugilişti din Ungaria

La fel ca anul trecut, cu ocazia Zilelor Zalăului vor fi organizate şi în acest an diferite competiţii sportive la care vor putea participa atât amatori, cât şi sportivi profesionişti. Una dintre ele va fi gala de box organizată vineri, 31 iulie, în incinta Stadionului Municipal din Zalău. Pe lângă pugiliştii de la Clubul Sportiv Municipal Zalău vor mai fi prezenţi sportivi din Oradea, Baia Mare, Slatina, Cluj, dar şi opt pugilişti din Ungaria.
Printre zălăuanii care vor urca în ring va fi şi Adrian Popuţea, cel mai bun produs la ora actuală al boxului zălăuan. Acesta se află în plină pregătire pentru Campionatul Naţional de seniori. Dacă anul trecut, Popuţea a avut un adversar din Ungaria, la gala din acest an va boxa împotriva lui Ionel Oşvat, de la Crişul Oradea. Oşvat este un pugilist care evoluează la categoria supergrea (+91 de kilograme), medaliat la Campionatul Naţional şi Cupa României. Acesta a boxat şi la „Centura de Aur” dar şi la „Biggers Better”, turneu internaţional la care a participat şi Adrian Popuţea.
„Dacă vremea ne va permite, vom organiza gala la Stadionul Municipal, iar ringul îl vom monta pe pista de atletism, pentru a fi cât mai aproape de spectatorii din tribune. Dacă va ploua, vom organiza competiţia în Sala Sporturilor. Vor fi aproximativ 20 de meciuri, în care vor boxa sportivi de la toate categoriile, atât băieţi, cât şi fete”, ne-a informat antrenorul Ioan Dragoş.

Leave a Comment