Fotbalul mic din Sălaj  în „standby” până la primăvară

În cadrul Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, desfăşurată în data de 18 septembrie, s-a discutat despre o posibilă reluare a campionatelor judeţene în data de 11 octombrie. Aceasta, în cazul în care situaţia epidemiologică la nivel naţional ar fi permis acest lucru. Din păcate, lucrurile nu numai că nu s-au îndreptat, ci numărul persoanelor infectate cu COVID-19 cresc alarmant de la o zi la alta, ultima raportare a depăşit pragul de 4.000 de cazuri. În aceste condiţii, startul campionatelot judeţene este cât se poate de clar că nu se va da cel puţin până la primăvară.

„Atât timp cât protocolul medical nu s-a schimbat, este imposibil să începem campionatele la nivel de judeţ, fiindcă echipele nu îşi permit două testări lunar. Nu putem decât să aşteptăm noi decizii la nivel naţional şi atunci vom stabili şi noi ce vom face în viitor. Şi dacă vor începe campionatele la primăvară, situaţia va fi destul de delicată, fiindcă până în luna iunie trebuie să dai campioana”, ne-a declarat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou.

O decizie clară nu s-a luat încă din partea forului condus de Daniel Sabou, dar la cum decurg lucrurile, şansele sunt aproape nule ca în acest an să se joace vreun meci, mai ales că în scurt timp şi terenurile vor deveni impracticabile.

Noul sezon al Ligii a IV-a ar urma să aibă în componenţă 14 echipe, în timp ce Liga a V-a va fi alcătuită din două serii: Est şi Vest, prima cu 14 echipe, iar a doua cu 16.

Leave a Comment