Fotbalul din judeţ se reia în luna martie

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj va organiza în data 13 februarie prima Adunare Generală din 2016, iar la o lună distanţă este programată etapa întâi din returul Ligii a IV-a

Două Adunări Generale au avut loc în 2015, an în care preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj a devenit Daniel Sabou. Anul 2016 va începe tot cu un astfel de eveniment, programat în data de 13 februarie, urmând să aibă loc, cel mai probabil, la Zalău. Vor fi invitaţi, aşa cum este normal, toţi membri afiliaţi ai AJF Sălaj, pentru a le fi prezentat statul şi regulamentul cu modificările pe care aceştia le-au solicitat la Adunarea Generală din vara anului trecut.
„Noi am organizat şi în 2015 două Adunări Generale, în care au fost dezbătute statutele şi regulamentele. La Adunarea Generală din vară s-au făcut unele modificări în ceea ce priveşte regulamentul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, iar în această perioadă lucrăm la aceste shimbări”, a precizat preşedintele Daniel Sabou.
Asociaţiile şi Cluburile Sportive afiliate la AJF sunt obligate, conform regulamentului, să-şi achite toate datoriile până la startul returului, altfel, ar putea fi excluse din campionat. Prima etapă din returul Ligii a IV-a este programată în 20 martie, iar runda întâi din returul Ligii a V-a va avea lco o săptămână mai târziu.
Până la începerea returului, AJF Sălaj va organiza Cupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal, o competiţie de fotbal în sală la care pot participa toate echipele de seniori afiliate. Evenimentul a devenit o tradiţie, urmând să fie organizată în acest an cea de-a XVII-a ediţie. Echipele doritoare să se înscrie la competiţie o pot face până în data de 1 februarie. Prima fază a Cupei AJF este programată în perioada 6 – 7 februarie, iar o săptămână mai târziu, va avea loc faza finală.

Leave a Comment