Fotbaliştii de la SCM Zalău pregătesc returul la Băile Felix

SCM Zalău a avut un parcurs foarte bun în prima parte a campionatului, reuşind să termine pe primul loc anul 2020, la patru lungimi avans faţă de ocupanta locului secund, Minaur Baia Mare. Maramureşenii au schimbat antrenorul, aducându-l la echipă pe Vasile Miriuţă, dar se intenţionează şi transferarea unor jucători cu experienţă, care să ajute echipa în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Conducerea tehnică clubului zălăuan a precizat că, în mare parte, se va aborda şi returul cu lotul din tur, luându-se în considerare transferarea unor jucători tineri, generaţia 2003 – 2004.

SCM Zalău a stabilit şi programul începutului de an, reunirea lotului fiind programată în data de 18 ianuarie. Jucătorii pregătiţi de Marius Paşca şi Alexandru Pop vor efectua şi un stagiu de pregătire la Băile Felix, în perioada 31 ianuarie – 7 februarie, iar înaintea cantonamentului sunt programate două partide de verificare.

„Va fi un retur foarte dificil, fiindcă toate echipele vor juca cu mai multă ambiţie împotriva noastră, având în vedere că suntem pe primul loc. Ne-am dorit foarte mult să facem facem o pregătire centralizată, iar Băile Felix este un loc în care vom dispune de condiţii bune de antrenament, dar şi de cazare şi masă. Sper să putem face o pregătire cât mai bună la începutul anului, care să ne ajute în cele opt etape rămase din campionat, dar şi la meciurile de baraj”, a declarat antrenorul Marius Paşca.

La barajul pentru promovarea în Liga a II-a vor participa ocupantele primelor două poziţii din fiecare serie, SCM Zalău având în acest moment un avans de şapte puncte faţă de ocupanta locului trei, CAO Oradea.

Leave a Comment