Gest nobil din partea curierilor Glovo și a două angajate de la Kaufland Zalău

Un grup de curieri de la “Glovo” – Zalău a făcut în aceste zile un gest de omenie, așa cum, de altfel, acești oameni au procedat și în alte zile, nu neapărat speciale, în cazul unor familii nevoiașe. Curierii au cumpărat pentru o familie aflată în risc social alimente de la Kaufland Zalău, toate cele de trebuință atât pentru hrana zilnică, dar și pentru zilele speciale de Sărbători. Ajunși la casa de marcat, aceștia au constatat că suma alocată era cu mult depășită, iar în acel moment, două angajate ale magazinului s-au oferit să achite diferența de aproximativ 180 de lei. Cei implicați în acest act de generozitate nu au dorit să le fie publicat numele, același lucru fiind valabil și pentru cele două doamne, angajate la Kaufland Zalău. Este bine, însă, ca cetățenii să afle despre aceste gesturi ale unor oameni simpli, făcute din inimă pentru semenii lor, cu atât mai mult cu cât numărul acestor fapte este tot mai mic în vremurile grele pe care le traversăm.

Alte articole

3 Thoughts to “Gest nobil din partea curierilor Glovo și a două angajate de la Kaufland Zalău”

 1. Anonim

  Felicitari,baieti, felicitari, fetelor! Din putinul vostru…faceti aceste gesturi de o valoare uriasa pentru oricine, mai.ales pentru oameni in nevoie! As adresa o intrebare patronilor, directorilor de mari firme.din Salaj, cu.salarii.de MII de euro, pebsionarilor speciali din salaj care traiesc ca bogatanii pe spinarea noastra cu pensii de 200 de milioane de lei si pe POLITICIENII salajeni, imbuibati si.zgarciti de parca ar lua ceca cu ei dincolo, dupa ce crapă: v ati gandit macar sa faceti un asemenea gest acum, de Sarbatori? Ca de facut, oricum nu faceti nimic nici platiți, dar gratis… Asa sa va fie Sarbatorile, intunecate si urate ca sufletele voastre. Iar voua, celor care demonstrati inca o data ca tot cel amarat are suflet, caracter si NOBLEȚE, sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si celor dragi, noroc si spor in toate! Si un an mai bogat, inclusiv financiar, pt ca meritati. Daca lucrati la.astfel de patroni care isi.mananca de sub unghie, parasiti-i!

  1. A

   Da, este raspunsul la intrebare. Stiu eu o persoana cu suflet mare care este patronul de la ,, Doi Pasi” tot timpul doneaza alimente si dulciuri pentru copii cu dificultati materiale. Niciodata nu doreste sa fie amintit dar acum ca ai pus intrebarea m-am gandit sa raspund. Sarbatori fericite tuturor.

 2. Anonim

  Patronul nu da de la el. Aici e marea diferenta! Dumnezeu sa i binecuvanteze pe acesti oameni minunati!

Leave a Comment