Fotbaliștii de la SCM Zalău au suferit a doua înfrângere în amicale

După victorii în primele două amicale, pentru SCM Zalău au urmat două eșecuri în următoarele două partide de verificare. Echipa condusă de Marius Pașca și Alexandru Pop a cedat miercuri cu scorul de 0 – 2 în fața celor de la Progresul Șomcuta Mare, iar sâmbătă a pierdut cu 1 – 3 duelul susținut la Târgu Mureș, cu FCM Avântul Reghin, ocupanta locului trei din Seria a IX-a.
Chiar și fără aportul a patru jucători, Mutu, Istrate, Florinel Pop și Cubaș, SCM Zalău a arătat bine în prima parte a întâlnirii, iar atacantul Sergiu Pop a avut șansa deschiderii scorului încă din minutul 5, când a reluat balonul cu capul în bară după o centrare trimisă în careu de Valentin Culda. Același Sergiu Pop a mai lovit o dată bara în minutul 24, după un șut din marginea careului. A venit și replica gazdelor după câteva minute, dar portarul Miron a fost la post și a avut un reflex foarte bun la un șut din interiorul careului.
La pauză, antrenorul Marius Pașca a făcut o serie de schimbări, iar în partea a doua le-a dat șansa să evolueze și jucătorilor de pe margine: portarilor Pop și Mare, dar și jucătorilor de câmp Stanciu, Logon, Cozma, Jula și Kis.
Gazdele au reușit deschiderea scorului în minutul 50, după o greșeală de marcaj în apărarea zălăuană, dar Sergiu Pop a restabilit egalitatea după zece minute, reluând balonul cu latul în plasă din centrarea lui Mihai Onicaș. SCM Zalău și-a mai creat câteva ocazii bune până la final, dar fără rezultat pe tabelă. Golul a venit, însă, din partea celor de la Reghin, care au marcat pentru 2 – 1 în minutul 80, iar în minutul 87 au închis tabela, după o nesincronizare între fundașul Dulap și portarul Mare.
Pentru formația de la poalele Meseșului urmează miercuri un nou amical, returul cu Progresul Șomcuta Mare.
SCM Zalău: Miron – Vișan, Dulap, Jalbă, Cohan, Culda, Onicaș, Calugher, Forna, Petra și S.Pop. Au mai evoluat: A.Pop, Mare – Stanciu, Logon, Cozma, Jula și Kis. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund)

One Thought to “Fotbaliștii de la SCM Zalău au suferit a doua înfrângere în amicale”

  1. Anonim

    Pasca demisia pleacă de la SCM Zalău pana ce nu e târziu demisia

Leave a Comment