Flori şi lacrimi la final de sezon

Ultimul meci din ediţia 2014 – 2015 a Ligii Naţionale a însemnat pentru HC Zalău despărţirea de căpitanul Georgiana Ciuciulete, după nouă ani în care handbalista originară din Băileşti a evoluat pentru formaţia condusă de Gheorghe Tadici. Echipa zălăuană a învins marţi după-amiaza pe teren propriu cu scorul de 37 – 19 CSM Ploieşti, încheind pe locul şapte actuala ediţie de campionat. Având în vedere că diferenţa era de zece goluri, 18 – 8, încă de la pauză, Tadici a încercat mai multe formule de joc în partea secundă, dându-le posibilitatea să evolueze tuturor jucătoarelor aflate pe bancă. Georgiana Ciuciulete a fost oprită pe bancă în minutul 39, dar Tadici a retrimis-o în teren în ultimele minute, ştiind că va fi meciul la finalul căruia îşi va lua „adio” de la publicul zălăuan.
Chiar dacă pe parcursul jocului nu şi-au încurajat favoritele, deranjaţi fiind de faptul că la finalul meciul cu Brăila jucătoarele nu au mers să salute publicul, membrii galeriei s-au ridicat în picioare în ultimele minute, scandându-i numele Georgianei Ciuciulete. Căpitanul echipei zălăuane a primit la final buchete de flori în semn de mulţumire din partea preşedintelui Tiberiu Marc, a conducerii tehnice, a acţionarilor şi sponsorilor, dar şi din partea galeriei, în timp ce colegele de echipă i-au mulţumit fiecare în parte pentru anii petrecuţi împreună, urându-i succes la viitoarea sa echipă.
Vizibil emoţionată de momentul organizat la finalul jocului, Georgiana Ciuciulete nu şi-a putut ascunde lacrimile. „Este un moment greu pentru mine. Am evoluat aici timp de nouă ani, timp în care am progresat foarte mult, iar pentru acest lucru ţin să-i mulţumesc domnului Tadici. Vreau să vă mulţumesc şi vouă, celor care aţi fost alături de această echipă, pentru că împreună am petrecut ani frumoşi la acest club. În viaţa unui sportiv apar şi astfel de momente, dar Zalăul şi oamenii de aici pe care am avut ocazia să-i cunosc vor rămâne mereu în sufletul meu. Vă mulţumesc tuturor”, au fost cuvintele cu care Georgiana Ciuciulete s-a despărţit, după nouă ani, de handbalul zălăuan.
georgiana3

georgiana1

georgiana2

georgiana5

georgiana4

georgiana10

georgiana6

georgiana7

georgiana8

georgiana9

2 Thoughts to “Flori şi lacrimi la final de sezon”

  1. dan

    Pleaca la Craiova pt a fi la 30 de km de casa ,parinti si socri,rude ale ei si sotului ei ! E ceva mai mult decat o ormalitate ! Au mai plecat si o sa mai plece jucatoare la final de contract,in fiecare vara ! Unele dispar chiar inainte ! Georgy merita tot respectul! Bravo dlui Marc si Tadici ,pt modul in care au procedat cu ea si Roxy Varga ! Felicitari!

  2. Cand Tadici se retrage ,se termina cu handbalul la Zalau,asa cum se intampla si la junioare de 2-3 ani! O sa-l regretam,dar tardiv! Acum nu stim sa/l apreciem si respectam ! Pacat!

Leave a Comment