Final de derby fără antrenorii principali

Finalul partidei dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare, disputată miercuri după-amiaza şi încheiată cu scorul de 3 – 3 i-a găsit în tribună pe cei doi antrenori principali. În minutul 77 al întâlnirii, atât Marius Paşca (antrenorul Zalăului), cât şi Dorin Toma (antrenorul echipei Minaur) au văzut cartonaşul roşu din partea arbitrului de centru, după ce, înainte cu ceva timp, ambii au fost sancţionaţi cu cartonaş galben. Eliminarea a venit ca urmare a unor discuţii contradictorii între cei doi tehnicieni care, de fapt, au o relaţie de prietenie în afara terenului.

„Tensiunea şi miza jocului a dus la un dialog care nu mă reprezintă şi peste care am trecut repede. Suntem prieteni de atâţia ani, am avut o discuţie şi la finalul partidei şi rămânem prieteni. Pe teren suntem adversari, iar în afara acestuia suntem prieteni”, a comentat Marius Paşca.

„Au fost unele discuţii între noi, dar suntem prieteni, ne ştim de foarte mulţi ani. Este pentru prima dată de când sunt antrenor când primesc două cartonaşe galbene şi roşu ca şi antrenor, dar cred că felul în care s-a arbitrat astăzi a dus la aceste eliminări”, a fost explicaţia antrenorului băimărean, Dorin Toma.

Leave a Comment