Filip Lăzăreanu, fostul portar al Armăturii Zalău: „FC Zalău, FC Hermanstadt şi Sănătatea Cluj sunt favorite la promovarea în Liga a II-a”

După o serie de transferuri efectuate în vara anului trecut, FC Zalău a avut un parcurs bun în prima parte a sezonului, terminând turul pe poziţia a treia, la un punct de ocupanta locului secund, pe care se situează AFC Comuna Recea şi la patru lungimi în spatele liderului, FC Hermanstadt. Locul patru este ocupat de Sănătatea Cluj, surpriza plăcuta a turului, formaţie la care evoluează şi portarul Filip Lăzăreanu, fostul goalkeeper al Armăturii Zalău. Acesta consideră că FC Zalău este departe de ceea ce a fost Armmătura Zalău, formaţie ce a activat atât în Divizia C, cât şi în eşalonul secund. Cu toate acestea, portarul Sănătăţii consideră că formaţia zălăuană este una dintre echipele favorite la promovarea în Liga a II-a în acest an.
„FC Zalău este o echipă bună, dar este departe de ceea ce a fost Armătura Zalău. În opinia mea, FC Zalău, FC Hermanstadt şi Sănătatea Cluj sunt echipele favorite la promovarea în Liga a II-a. Au fost şi câteva rezultate surprinzătoare în prima parte a campionatului. Până la urmă, fiecare punct contează. Spre exemplu, egalul cu FC Zalău din penultima etapă a turului ne-a dezavantajat şi pe noi, dar şi pe cei din Zalău. Orice se poate întâmpla în partea a doua a campionatului, însă, repet, cele trei echipe au prima şansă la promovare”, a afirmat Lăzăreanu.
Filip Lăzăreanu a îmbrăcat de 52 de ori tricoul echipei Armătura Zalău, între anii 2003 – 2005. În carieră, portarul clujean a mai activat la Universitatea Cluj, CFR Cluj, FC Bihor Oradea, Petrolul Ploieşti, Nyiregyhaza Spartacus (Ungaria), Kecskemeti (Ungaria), FC Botoşani, Gloria Bistriţa, UTA Arad şi FK Whitehawk (Anglia).
În prima etapă a returului, programată în data de 4 martie, FC Zalău va primi vizita liderului FC Hermanstadt.

Leave a Comment