FC Zalău ţinteşte prima victorie din noul sezon

Chiar dacă antrenorii Constantin Olariu şi Cristian Oros nu au încă la dispoziţie întreg lotul, echipă zălăuană îşi doreşte să bifeze primul succes din noua ediţie de campionat

FC Zalău a abordat prima etapă din noul sezon al Ligii a III-a de fotbal fără şase jucători, iar în aceste condiţii, pentru echipa antrenată de Constantin Olariu şi Cristian Oros a fost dificil să obţină ceva din partida de la Reghin, pierzând cu scorul de 0 – 2 duelul cu Avântul din localitate. „Cred că abia prin etapa a patra vom putea dispune de toţi jucătorii. La Reghin nu am putut dispune pe şase jucători. Viorel Ionaşcu nu şi-a revenit după accidentarea pe care a suferit-o în sezonul trecut, Supuran şi-a revenit dar antrenorul nu a vrut să rişte, iar Fluieraş s-a accidentat la antrenamentele dinaintea partidei. Actele şi transferul nigerianului Dummene Best Tegbo nu au fost finalizate pentru a putea evolua la Reghin, iar Burcă şi Cheţan nu aveau rezolvate litigiile cu echipele la care au evoluat. Deşi vom avea absenţe importante şi în partida de vineri, sper să obţinem prima victorie”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
În etapa a doua, formaţia de la poalele Meseşului va primi vizita echipei CS Odorheiu Secuiesc echipă ce a pierdut cu scorul de 1 – 2 duelul din prima etapă, de pe teren propriu, cu Industria Galda.
Partida dintre FC Zalău şi CS Odorheiu Secuiesc este programată vineri după-amiaza, la ora 17, pe Stadionul Municipal.
Programul complet al etapei a II-a: Csikszereda Miercurea Ciuc – Luceafărul Bălan, Sănătatea Cluj – Luceafărul Oradea, CS Iernut – Unirea Dej, CS Oşorhei – Unirea Jucu, Industria Galda – AFC Comuna Recea, FC Zalău – Odorheiu Secuiesc şi CSM Sighetu Marmaţiei – Avântul Reghin.

Leave a Comment