FC Zalău încheie cantonamentul de la Borsec cu un meci amical

După şase zile de pregătiri intense, fotbaliştii antrenaţi de Vasile Jula şi Cristian Oros vor încheia sâmbătă cantonamentul de la Borsec. FC Zalău va susţine un joc de verificare, al patrulea din această vară, împotriva nou-promovatei în Liga a III-a, Unirea Jucu, meciul urmând să aibă loc la Cluj.

Antrenorul Vasile Jula s-a declarat mulţumit de condiţiile pe care FC Zalău le-a avut în cantonament şi de modul în care jucătorii au răspuns la efort. „Avem condiţii bune de pregătire şi sunt mulţumit de randamentul jucătorilor. Este o perioadă destul de neplăcută pentru toţi jucătorii, fiindcă punem accentul pe pregătirea fizică, însă am făcut zilnic şi câte un antrenament tehnico-tactic. Le-am transmis jucătorilor să fie foarte atenţi în perioada de pregătire, fiindcă în funcţie de cum se vor pregăti vor evolua şi în timpul campionatului”, ne-a declarat Jula.
Conducerea clubului zălăuan se află în tratative avansate cu fostul atacant al echipei CS Oşorhei, Victor Dobrescu, jucător ce a evoluat, printre altele şi la AC Torino. „Este un atacant cu calităţi, care ne-ar putea ajuta în campionatul viitor, dar deocamdată totul este doar la nivel de discuţii”, a mai afirmat Vasile Jula.

„Nu ne interesează Cupa României”

Primul meci oficial din noul sezon pentru FC Zalău este programat miercuri, de la ora 17:30, când va avea loc a II-a fază a Cupei României. Gruparea de la poalele Meseşului se va duela cu AS Talna Oraşul Nou, echipă ce a câştigat faza judeţeană a Cupei României, în Satu Mare.
Talna Oraşul Nou este antrenată de Dacian Nastai, fost antrenor al defunctei FC Silvania Simleu Silvaniei.
Din păcate, potrivit preşedintelui Ioan Morar, clubul nu va pune accentul nici în acest an pe Cupa României, din cauza bugetului redus de care dispune. „Nu ne interesează Cupa României, fiindcă este o cheltuială în plus şi nu avem bani de aşa ceva”, a spus oficialul zălăuan.
Partida dintre Talna Oraşul Nou şi FC Zalău se va juca pe terenul formaţiei sătmărene.
În faza a II-a a Cupei României au fost programate 35 de jocuri, însă trei din ele nu se vor disputa.
Faza a III-a a Cupei României este programată în 14 august 2013, de la ora 17:30 şi vor participa cele 35 de echipe calificate din faza a II-a plus cele trei formaţii retrogradate din Liga a II-a.

Leave a Comment