FC Zalău, din eşec în eşec

După două înfrângeri consecutive în campionat, FC Zalău nu a reuşit să câştige miercuri nici în Cupa României, fiind eliminată din competiţie după ce a pierdut la loviturile de departajare duelul de pe teren propriu cu Avântul Reghin.

Dezamăgirea continuă la FC Zalău. Echipa pregătită de Constantin Olariu şi Cristian Oros a fost eliminată miercuri din faza a III-a a Cupei României, după ce a pierdut la loviturile de departajare, cu scorul de 1 – 3 şi 2 – 4 la general, disputa de pe teren propriu cu Avântul Reghin. Neptuinţa şi lipsa de valoare s-a putut observa în rândul unor jucători, iar pentru ceilalţi, meciul de miercuri părea a fi unul de pregătire, nu o partidă oficială, într-o fază eliminatorie a Cupei României.
Preşedintele Ioan Morar a afirmat, în repetate rânduri, că îşi doreşte un parcurs cât mai lung în Cupa României, însă, cu toate acestea, formula de start aleasă de antrenorul Constantin Olariu a arătat contrariul, pe bancă fiind reţinuţi câţiva titulari.
Zalăul a avut puţine ocazii la poarta adversă, cea mai mare aparţinându-i căpitanului Raul Stanciu, care a şutat în portar în minutul 68, din poziţie de „unu la unu”. Scorul a fost 1 – 1 la finalul celor 90 de minute. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin Dezsi Lorand, iar FC Zalău a restabilit egalitatea opt minute mai târziu, prin Ionuţ Ţârlea. Tabela arăta acelaşi scor după 90 de minute, astfel că, au urmat cele două reprize de prelungiri. Scorul era 1 – 1 şi după 120 de minute, câştigătoarea urmând să se stabilească la loviturile de pedeapsă.
De la FC Zalău au ratat cei mai experimentaţi jucători: căpitanul Raul Stanciu, Florin Istrate şi portarul Claudiu Băican, în timp ce oaspeţii au marcat de fiecare dată, prin Adrian Murar, Iulian Sîplăcan şi Paul Luca.
Pentru FC Zalău urmează sâmbătă, de la ora 17, meciul din cadrul etapei a III-a, „alb-albaştrii” urmând să evolueze pe terenul sătmărenilor de la Recolta Dorolţ
FC Zalău: Claudiu Băican – Sergiu Bercean, Tonko Robert (min. 78, Cristian Bucur), Paul Mateciuc, Ionuţ Ţârlea, Marius Hosu (min. 70, Florin Istrate), Gabriel Coţi, Ibrahim Jamilu, Alexandru Maria (min. 78, Răzvan Meleg), Raul Stanciu şi Alexandru Pop. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)
Avântul Reghin: Iakob Paul – Laszlo Norbert, Flavius Dumbrăvean (min. 72, Adrian Luca), Cristian Merdariu, Iulian Sîplăcan, Ciprian Gliga, Paul Luca, Tudor Zbârcea (min. 84, George Ilinca), Adrian Murar, Dezsi Lorand şi Bogdan Stănilă. Antrenori: Vilmos Stoica (principal) şi Enyedi Andrei (secund)

One Thought to “FC Zalău, din eşec în eşec”

  1. fan

    Sport de masa,asa cum sant si conducatori ( antrenori,jucatori,presedinte) si bani cheltuiti si aruncati pe apa sambetei,Mai vor si un stadion nou? Non amatori. Ar trebui sa aduca toti bani de acasa sa fie lasati sa imbrace echipamentul si sa intre pe stadion( suprafata de joc si banci de rezerve ).

Leave a Comment