FC Zalău, al şaselea sezon consecutiv în Liga a III-a

Vineri, ora 18, Stadion „Central” din Ineu

CS Ineu – FC Zalău

FC Zalău va susţine vineri după-amiază, primul meci din noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Prima adversară a zălăuanilor este nou-promovata CS Ineu, echipă în lotul căreia evoluează şi foşti jucători de Liga a II-a, iar unul dintre ei este fostul jucător al FC Silvaniei, George Petcuţ.
La clubul zălăuan au avut loc o serie de modificări în pauza de vară, atât la nivel de conducere, cât şi în lot. Directorul sportiv, Paul Georgescu, a fost înlocuit cu Călin Puşcaş, acesta din urmă ocupând funcţia de director executiv, în timp ce locul antrenorului Marius Paşca a fost luat de fostul internaţional, Vasile Jula.
Faţă de sezonul anterior, în lotul celor de la FC Zalău nu se mai regăsesc: Alexandru Gudea, Andrei Teglaş, Maior Istvan, Cătălin Anghel şi Codruţ Bulz.
Cel mai important transfer, pe care conducerea consideră că l-a efectuat în această vară, este atacantul Victor Dobrescu, ce a evoluat ultima dată la CS Oşorhei, tot în Liga a III-a. A mai fost adus la echipă portarul zălăuan Cristian Man, ce a evoluat la CFR Cluj, iar celelalte „noutăţi” sunt doar juniori.
La o primă vedere, lotul echipei zălăuane este mai valoros decât în sezonul anterior, lucru recunoscut chiar şi de preşedintele Ioan Morar. Obiectivul însă nu este la fel de îndrezneţ ca în sezonul trecut (1 – 5), ci o clasare pe unul dintre primele zece locuri. „Am stabilit acest obiectiv pentru a nu pune presiunepe jucători, însă nici nu mă gândesc să nu terminăm pe unul din primele şase locuri”, ne-a dezvăluit preşedintele clubului.
Partida de vineri, dintre CS Ineu – FC Zalău, va fi oficiată de o brigadă clujeană, avându-l la centru pe Cristian Braşoveanu, ajutat la cele două linii de Marius Bălan şi Radu Herţia. Obervatori din partea Federaţiei Române de Fotbal au fost delegaţi timişorenii: Iulian Spătaru şi Florin Mierea.
Programul complet al primei etape: CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir, FC Municipal Baia Mare – Arieşul 1907 Turda, Şoimii Pâncota – FC Maramureş Universitar Baia Mare, Sănătatea Cluj – Naţional Sebiş, CS Ineu – FC Zalău, Unirea Jucu – Unirea Dej.

 

 

Leave a Comment