FC Zalau a pierdut si returul cu FC Baia Mare

FC Zalau a pierdut si returul cu FC Baia Mare

Dupa ce a pierdut cu scorul de 5 – 1, amicalul sustinut in urma cu doua saptamani, la Baia Mare, in fata echipei FC Baia Mare, FC Zalau a pierdut cu scorul de 2 – 0 si returul ce a avut loc vineri, pe Stadionul Victoria (de langa Unitatea Militara). Golurile oaspetilor au fost marcate in ultimul sfert de ora, dupa ce antrenorul Marius Pasca a efectuat aproape toate schimbarile. Primul gol a fost marcat de Popan, in minutul 78, iar in minutul 85, Pop a inscris pentru 2 – 0. Prima repriza a fost destul de reusita, insa in partea a doua i-am introdus in teren si pe ceilalti jucatori, deoarece ma interesa evolutia lor, nu neaparat rezultatul de la final, a declarat Marius Pasca. FC Zalau va sustine azi, la Micula, un nou meci de verificare, in fata echipei Turul Micula, viitoarea adversara din noul sezon a zalauanilor, iar sambata, este programata faza a treia din Cupa Romaniei.

FC Zalau: Cl. Chis – Cosma, Jula, Nicorici, Maior, Podina, Craciun, Vasvari, Breaz, Bode, Ignat. Au mai evoluat: Neicu, P. Chis, Potra, Mocean, Gorga, Coste, Chiorean, Teglas, Oros. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund).

FC Baia Mare: Bota – Hotico, Drule, Somcherechi, Durus, Vanca, Achim, Digben, Rednic, Ernszt, Berki. Au mai evoluat: Ster – Durus, Toma, Gherman, Lazar, Barbuloviciu, Pelecaci, Shannat, Pop si Popan. Antrenori: Florin Fabian (principal), Dionisie Bumb (secund).

Leave a Comment