FC Silvania rămâne doar cu echipa din Liga a V-a

FC Silvania rămâne doar cu echipa din Liga a V-a

Conducerea echipei FC Hunedoara nu a dorit să mai facă fuziune cu clubul de sub Măgura

Pentru FC Silvania a murit şi ultima speranţă în ceea ce priveşte fuziunea cu un club de fotbal din Liga a III-a. Deşi păreau la un moment dat hotărâţi să cumpere locul echipei FC Silvania, oficialii clubului FC Hunedoara au decis în cele din urmă să rămână în al treilea eşalon. Rămânem în Liga a III-a şi vedem ce se va mai întâmpla până la vară. Oricum, obiectivul rămâne acelaşi, de promovare în Liga a II-a. Noi avem condiţii foarte bune şi o bază sportivă modernă, iar cei de la Federaţia Română de Fotbal ar trebui să aprecieze şi acest lucru. Nu era o soluţie să facem fuziune, fiindcă din câte am înţeles vor fi probleme şi pe viitor cu echipele de acest gen, de-a declarat principalul finanţator al clubului FC Hunedoara, Cornel Ene.

Preşedintele echipei FC Silvania, crede că oficialii hunedoreni nu au mai ales varianta FC Silvania, fiindcă vor face o colaborare cu Mureşul Deva. Din câte am înţeles, Mureşul Deva are în continuare probleme financiare şi probabil cei de la Hunedoara se gândesc să colaboreze cu ei din retur. Vom rămâne cu echipa de Liga a V-a şi cu echipele de juniori din judeţ, fără cele de republicani, a afirmat Ioan Gurzău.

Cum azi este ultima zi în care se pot face transferuri pentru returul campionatului, şansele sunt nule ca FC Silvania să găsească totuşi o soluţie pentru a rămâne măcar cu numele în Liga a II-a.

Leave a Comment