Exclusiv: Antrenorul Nikolay Jeliazkov s-a despărţit de Volei Municipal Zalău

Ratarea calificării în sferturile de finală ale Cupei Challenge pare să-i fi fost fatală antrenorului bulgar, Nikolay Jeliazkov. Acesta a mai rezistat doar câteva zile la cârma formaţiei zălăuane, pe care a părăsit-o în cursul zilei de luni, antrenamentele de marţi şi miercuri fiind conduse de secundul Bogdan Nicolae.

La finalul partidei retur cu Benfica Lisabona, în vestiarul zălăuan ar fi avut loc discuţii antre antrenorul bulgar şi o parte dintre jucători, mai ales că spectatorii zălăuani au huduit prestaţiile lui Gradinarov şi Jani Jeliazkov. Discuţiile au continuat chiar şi după meciul de de duminică, de la Dej, în care Zalăul s-a impus cu 3 – 0, o parte dintre jucători reproşându-i antrenorului că au venit la Zalău să câştige campionatul şi Cupa României, dar şi faptul că în sextetul de bază nu se regăsesc cei mai în formă jucători.
Nikolay Jeliazkov a fost adus la formaţia zălăuană în urmă cu un an, iar la finalul sezonului trecut a ocupat locul patru în campionat şi a ajuns până în semifinalele Cupei României, rezultate deloc mulţumitoare pentru publicul zălăuan care nu şi-a ascuns dezamăgirea nici după eliminarea echipei din cupele europene.

Alte articole

8 Thoughts to “Exclusiv: Antrenorul Nikolay Jeliazkov s-a despărţit de Volei Municipal Zalău”

 1. Anonim

  Doar un idiot putea sa scrie exclusiv , cand toata presa știa de ieri .

 2. ??? Haiii pe bune??? De unde năcaz le scoti?

 3. Anonim

  Vezi ca luni nu au avut antrenament . HOPA

 4. Gigel

  Era și cazul sa se ducă.o venit la Zalau pe o grămada de bani și el și ăilalți doi bulgari pe care din păcate i a lăsat aici.a plecat cu coada între picioare după ce l a atacat pe ridicătorul echipei zălăuane dar pe fecioru-su și pe alalalt bulgar, nu.
  echipa trebuie sa se mobilizeze și sa câștige tot ce se poate in următoarea perioada ca sa demonstreze ca asta nu a fost decât un mercenar.
  Au fost 4, au mai rămas 3…2 bulgari și cică un “roman”, virusul ăla din staff care s-o mai perindat pe la Zalau acum câțiva ani și care sta la laptop.

 5. Emil

  La 4.000 și ceva de euro cât avea asta salar mai bine ca a plecat.
  Cred ca a venit momentul sa se facă economii la echipa și sa i se dea și lui Bogdan Nicolae o șansa ca sa fie antrenor principal

 6. Anonim

  pt. 19:14… cine a zis ca luni au avut antrenament? :))))

 7. Anonim

  Toata presa stia??? Interesant ca nu a acris nimeni!!!

 8. Anonim

  Un mare castig pentru club daca ar pleca si ceilalti doi bulgari, care oricum nu vor mai juca in fata lui Balean si Matei, pentru ca nu au valoarea lor sportiva . Ar rezulta economii de mai bine de 10-12000 de euro,iar rezultatele nu pot fi mai slabe . Bogdan Nicolaie ar merita si el o sansa pana la finalul campionatului , dar comisionul e mai important pentru conducere ……asa ca o sa aduca un alt MERCENAR pe placul buzunarului famigliei Cotza . Interese de sifonare a banilor , mai presus decat orice ! Asta este …..

Leave a Comment