Etapa victoriilor pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

Cu două obiective total diferite la început de sezon (SCM Zalău având ca obiectiv calificarea în play-off, iar Sportul Șimleu, menținerea în Liga a III-a), ambele reprezentante ale Sălajului evoluează astăzi în play-out. SCM Zalău a primit vizita ultimei clasate, Luceafărul Oradea, pe terenul căreia s-a impus cu 7 – 2 în urmă cu o săptămână, în ultima etapă a sezonului regulat.

Diferența de valoare a ieșit și de această dată în evidență, iar scorul final a fost 8 – 0 în favoarea Zalăului. Pe banca SCM-ului a stat, pentru prima dată, Marius Muntean, fostul jucător al Armăturii, care, cel mai probabil, va rămâne “principal” până la finalul actualei ediții. După primele 45 de minute, zălăuanii conduceau cu  4 – 0, scorul fiind deschis printr-un autogol înscris în minutul 10 de Gabriel Ardelean. Bogdan Șandru, Cosmin Meșter și Sergiu Pop și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor până la final, iar în partea a doua, Șandru a mai încris o dată reușind “dubla”. O dublă a reușit și Andrei Hațiegan, iar Sebastian Culda a reușit un gol de generic tv, din lovitură liberă.

SCM Zalău a acumulat 31 de puncte după succesul de sâmbătă și se menține pe primul loc în play-out.

Sportul Șimleu a obținut o victorie extrem de importantă pe teren propriu, cu Progresul Șomcuta Mare, success care îi dă Șimleului șanse și mai mari de menținere în Liga a III-a, fiind în acest moment în spatele Zalăului, cu 26 de puncte.

Formația de la poalele Măgurii s-a impus cu 1 – 0, golul fiind marcat de Adelin Neaga, în minutul 69.

Etapa viitoare a play-out-ului programează și duelul sălăjean dintre SCM Zalău și Sportul Șimleu, meciul urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 17, pe Stadionul Municipal.

2 Thoughts to “Etapa victoriilor pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. […] Cu două obiective total diferite la început de sezon (SCM Zalău având ca obiectiv calificarea în play-off, iar Sportul Șimleu, menținerea în Liga a III-a), ambele reprezentante ale Sălajului evoluează astăzi în play-out. SCM Zalău a primit vizita ultimei clasate, Luceafărul Oradea, pe terenul căreia s-a impus cu 7 – 2 în urmă cu o săptămână, în ultima etapă a sezonului regulat. Diferența de valoare a ieșit și de această dată în evidență, iar scorul final a fost 8 – 0 în favoarea Zalăului.  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    Da asta e pe placul managerul general Pașca marius pentru rezultatul obținut cu Luceafărul Oradea Cu niste copii când joacă cu echipe mici nu când joci cu un baia mare cao Oradea sa mergi la baraj asta e valoare lui pasca rușine pasca demisia

Leave a Comment