Etapă amânată în campionatele judeţene din cauza condiţiilor meteorologice

Turul actualei ediţii din Ligile a IV-a şi a V-a de fotbal au fost amânate cu o săptămână, după ce conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal a anunţat că etapa a 13-a din Liga a IV-a, respectiv a 12-a din Liga a V-a au fost amânate din cauza condiţiilor meteorologice.
„Am luat legătura cu toţi reprezentanţii cluburilor, care m-au anunţat că terenurile sunt impracticabile. A nins foarte mult în noaptea de sâmbătăt spre duminică şi ninge în continuare. Terenurile nu pot fi deszăpezite până la ora programării jocurilor, mai ales că ninsoarea nu s-a oprit. În aceste condiţii, campionatul din cele două ligi va fi amânat cu o săptămână. Etapa care ar fi trebuit să se dispute astăzi (13 noiembrie, n.r.) se va desfăşura duminica viitoare”, ne-a informat Leontin Moga, secretarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj.
În Liga a IV-a, s-a disputat sâmbătă derby-ul dintre Rapid Jibou şi Unirea Mirşid, încheiat cu scorul de 3 – 3, astfel că au fost amânate doar celelalte şase partide: Sportul Şimleu – Dumbrava Gîlgău, Barcău Nuşfalău – Silvania Cehu Silvaniei, AS Chieşd – Real Crişeni, Benfica Ileanda – CS Hida, CS Crasna – Inter Pericei şi Flacăra Halmăşd – Cetatea Buciumi.

Leave a Comment