Copaci puşi la pământ de prima ninsoare

Prima zăpadă căzută duminică dimineaţă a pus la pământ mai mulți copaci în municipiul Zalău. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al Judeţului Sălaj, pompierii au intervenit pentru a îndepărta de pe carosabil ori de pe autoturisme, 19 copaci prăbuşiţi sub greutatea stratului de zăpadă depus pe ramuri.
Astfel de incidente s-au produs pe străzile Dumbrava, Simion Bărnuţiu, Gheorghe Doja, Tudor Vladimirescu, Porolissum, B.P. Ha;deu, Kiss Karoly, Păcii şi lt. col.Teofil Moldoveanu. Nicio persoană nu a fost rănită, dau asigurări oficialii ISU Porolissum. În schimb, crenhile căzute au avariat uşor două autoturisme. Un arbore a blocat şi o parte carosabilă pe DN 1C, la ieşire din localitatea Bîrsău Mare către Dej, în acest caz intervenind pompierii Gărzii Ileanda.

Alte articole

2 Thoughts to “Copaci puşi la pământ de prima ninsoare”

  1. Anonim

    felicitari Ciuntu!

  2. Altanonim

    Ciuntu-i la Atos,îl doare-n spate.Desi prognoza meteo anunță ninsori de câteva zile nu-i nici un utilaj de deszăpezire pe drum iar postaca de la cabinetul senatorial a lui Gheo Pop pune poze cu utilaje de la Drumuri Naționale care defilează cu lama ridicată.Votati psd !

Leave a Comment