Eşecul care spune „adio” promovării

FC Zalău a suferit vineri după-amiaza, la Cugir, a doua înfrângere consecutivă, pierzând cu scorul de 1 – 2 duelul cu Metalurgistul, iar şansele la promovarea în Liga a II-a devin aproape nule în acest moment.
Fără titularii Iulian Petrache şi Vasile Pop, FC Zalău a practicat un joc destul de anost în partida de vineri, gazdele având cele mai multe ocazii de gol pe parcursul celor 90 de minute.
După câteva ocazii la poarta lui Băican, gazdele au reuşit deschiderea scorului în minutul 34, prin Ispas, care l-a învins pe portarul zălăuan printr-un şut de la 25 de metri.
În partea a doua, FC Zalău a restabilit egalitatea, nigerianul Kuku înscriind în minutul 66 printr-o reluare cu capul din lovitură de la colţul terenului, iar zălăuanii au început să spere din nou într-un rezultat favorabil.
A venit, însă, al doilea minut de prelungiri, în care arbitrul de centru a dictat lovitură de pedeapsă pentru Cugir, după un fault făcut de Mutu asupra lui Ispas. Avramescu a transformat penalty-ul, stabilind scorul final, 2 – 1.
În cadrul aceleaşi etape, FCM Baia Mare s-a impus cu 2 – 0 la Avântul Reghin, iar în aceste condiţii, FC Zalău mai poate obţine promovarea în Liga a II-a doar printr-un miracol.
Metalurgistul Cugir: Gurincu – Bolt, Şt. Radu, Itu, Medeşan, Piko, Goronea (min. 46, Tăban), Neagu, Olteanu (min. 77, Şuteu), Ispas şi Pântea (min. 80, Iovănescu). Antrenor: Cristian Coroian.
FC Zalău: Băican – Mutu, Dulap, Sabău, Kinczel, Roghină, Jamilu (min. 46, Tăbârţă), Stanciu, Supuran, Kuku şi Ceaca. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

3 Thoughts to “Eşecul care spune „adio” promovării”

  1. […] FC Zalău a suferit vineri după-amiaza, la Cugir, a doua înfrângere consecutivă, pierzând cu scorul de 1 – 2 duelul cu Metalurgistul, iar şansele la promovarea în Liga a II-a devin aproape nule în acest moment. Fără titularii Iulian Petrache şi Vasile Pop, FC Zalău a practicat un joc destul de anost în partida de vineri, gazdele având cele mai multe ocazii de gol pe parcursul celor 90 de minute. După câteva ocazii la poarta lui Băican, gazdele au reuşit deschiderea scorului în minutul 34, prin Ispas, care l-a învins pe portarul zălăuan printr-un şut de la 25 de metri. În partea a …read more […]

  2. dana

    Tu trebuie să îţi cultivi o atitudine de aşteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalţi oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stanciu.dana1965@yahoo.com

  3. vio

    Ce promovare sa visam cu un presedinte Morar ,care habar nu are de fenomen si minte de seaca apele… Exclus!!!!!

Leave a Comment