Elevii din Şimleu Silvaniei, cei mai buni din Sălaj la rugby-tag

Federaţia Română de Rugby, prin directorul de Dezvoltare Regională, Gheorghe Sabău, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, a organizat miercuri faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, ciclul gimnazial, la disciplina rugby-tag.
Echipe din şase şcoli sălăjene s-au înscris la competiţie, iar meciurile au fost echilibrate, în special finala, unde a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a se desemna câştigătoarea.
În urma rezultatelor înregistrate, pe prima poziţie la final s-a situat Şcoala Gimnazială „Silvania” Şimleu Silvaniei, care va reprezenta Sălajul la faza zonală a competiţiei, programată în perioada 15 – 16 aprilie, în judeţul Bihor.
Locul secund a fost ocupat de Şcoala Gimnazială din Dragu, iar pe poziţia a treia s-a situat Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” din Zalău. Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” Zalău a ocupat locul patru, urmat de Şcoala Gimnazială „Andrei Mureşanu” Cehu Silvaniei şi Şcoala Gimnazială „Iuliu Maniu” Zalău.
„Sunt bucuros că am fost prezent la o astfel de competiţie, care creşte în valoarea de la o ediţie la alta, dar şi pentru că am reuşit să dau o mână de ajutor la buna organizare şi desfăşurare. Felicit toţi participanţii, chiar dacă o singură echipă s-a calificat la faza zonală, fiindcă au dat dovadă de interes pentru acest sport care începe să fie tot mai cunoscut în Sălaj. Urez multă baftă la faza zonală echipei câştigătoare şi sperăm, de ce nu, la o calificare în faza finală”, a declarat Gheorghe Sabău, director de Dezvoltare Regională pe zona Transilvania.
Federaţia Română de Rugby a acordat la final trofee pentru ocupantele primelor trei locuri.

Leave a Comment