Echipele sălăjene, la utimele reprezentații pe teren propriu din acest sezon

Trei jocuri importante în decurs de doar două zile la Zalău și Șimleu Silvaniei pentru echipele sălăjene de handbal și fotbal din competițiile naționale. Prima dispută este programată sâmbătă, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, unde HC Zalău va primi vizita ultimei clasate, CSM Galați, într-un meci din ultima etapă a sezonului. Zălăuancele și-au asigurat participarea la barajul de menținere în ligă, iar meciul de sâmbătă va fi doar o ultimă verificare înaintea barajului.

Sâmbătă sunt programate ultimele dispute și din play-out-ul Ligii a III-a, unde sunt angrenate SCM Zalău și Sportul Șimleu. Zălăuanii vor primi vizita celor de la Victoria Carei, o echipă care nu a scăpat de emoțiile retrogradării. Partida este programată la ora 18, pe Stadionul Municipal.

Sportul Șimleu Silvaniei va susține ultimul meci în Liga a III-a, urmând ca în sezonul viitor să evolueze în Liga a IV-a, fiind una dintre echipele retrogradate în acest sezon. Șimleuanii vor primi vizita celor de la CSM Sighetu Marmației, într-un meci programat la ora 18, pe Stadionul “Măgura”.

 

 

2 Thoughts to “Echipele sălăjene, la utimele reprezentații pe teren propriu din acest sezon”

  1. Anonim

    morare handbalul e sambata

  2. […] Trei jocuri importante în decurs de doar două zile la Zalău și Șimleu Silvaniei pentru echipele sălăjene de handbal și fotbal din competițiile naționale. Prima dispută este programată vineri, începând cu ora 17, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, unde HC Zalău va primi vizita ultimei clasate, CSM Galați, într-un meci din ultima etapă a sezonului. Zălăuancele și-au asigurat participarea la barajul de menținere în ligă, iar meciul de vineri va fi doar o ultimă verificare înaintea barajului. Sâmbătă sunt programate ultimele dispute și din play-out-ul Ligii a III-a, unde sunt… Citeste mai mult […]

Leave a Comment