Echipele sălăjene din Liga a III-a, în faţa primului meci pe teren propriu din 2021

Învinse în partidele de debut din acest an, cele două formaţii care reprezintă Sălajul în Liga a III-a de fotbal, SCM Zalău şi Sportul Şimleu, ţintesc primul succes al anului la finalul acestei săptămâni.

SCM Zalău, formaţie neînvinsă în prima parte a campionatului, suferind primul eşec săptămâna trecută, 1 – 2 pe terenul celor de la Someşul Dej, nu ia în calcul decât varianta victoriei în disputa de sâmbătă. Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop va primi vizita „lanternei roşii”, Luceafărul Oradea, echipă ce are o singură victorie în 11 etape.

„Nu trebuie să privim acest joc ca pe unul uşor, chiar dacă întâlnim echipa de pe ultimul loc. Am mai spus-o, fiecare echipă se va mobiliza în faţa noastră, deoarece joacă în faţa liderului. Aţi văzut şi Someşul Dej cu ce ambiţie a jucat împotriva noastră, deşi prima repriză am domint-o categoric. În jocul de sâmbătă, vom alinia cel mai bun „11”, deoarece pentru noi, cel mai important este să câştigăm, indiferent de rezultat. Sper să obţinem cele trei puncte şi să ne păstrăm avansul faţă de urmăritoare”, a declarat Marius Paşca.

Partida dintre SCM Zalău şi Luceafărul Oradea este programată la ora 15, pe Stadionul Municipal.

Sportul Şimleu a debutat tot cu un eşec în acest an, 0 – 2 pe terenul celor de la CSM Satu Mare, iar sâmbătă, formaţia de la poalele Măgurii primeşte vizita echipei Progresul Şomcuta Mare. Pentru formaţia şimleuană este o motivaţie în plus să obţină cele trei puncte, după ce a pierdut în faţa maramureşenilor atât la meciul de baraj din vara trecută, cât şi în turul de la Şomcuta Mare.

„Nu va fi un meci uşor, dar sper că băieţii au învăţat ceva din înfrângerea de la Satu Mare, iar sâmbătă vor avea o cu totul altă atitudine. A fost abia primul joc din acest an, dar trebuie să muncim mult pentru a ne îndeplini obiectivul propus. Sper să obţinem cele trei puncte puse în joc”, a afirmat antrenorul Şimleului, George Zima.

Disputa dintre Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare este programată la ora 15, pe Stadionul „Măgura”.

După 11 etape, SCM Zalău ocupă primul loc în Seria a X-a, cu 24 de puncte, iar Sportul Şimleu se situează pe poziţia a VIII-a din zece echipe, cu 13 puncte.

One Thought to “Echipele sălăjene din Liga a III-a, în faţa primului meci pe teren propriu din 2021”

  1. Anonim

    Pasca nu meriți sa fi antrenor al echipei SCM Zalău dați demisia ești un antrenor slab demisia pasca și luceafărul Oradea va bate demisia

Leave a Comment