Duminică de coşmar pentru cel mai bun arbitru din Liga a IV-a Sălaj

Furtuna care s-a abătut duminică după-amiaza asupra Zalăului a făcut o serie de pagube în rândul locuitorilor din municipiu. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au fost solicitaţi să intervină cu motopompe pentru a desfunda mai multe curţi, dar şi beciuri din gospodăriile oamenilor. Mai multe străzi au fost inundate din cauza sistemului prost de canalizare, pe unele trotuare rămânând până luni dimineaţa dejecţiile ieşite din canale.
Cea mai mare pagubă după furtuna de duminică s-a produs la o casă de pe strada Fabricii, imobil în care locuieşte Roxana Botiş, cea care a fost desemnată în acest an cel mai bun arbitru de fotbal din Sălaj la feminin. Aceasta locuieşte împreună cu părinţii, nefiind nimeni acasă în momentul în care acoperişul a fost lovit de un trăznet.
„Fiind duminică, am plecat la ştrandul de la Tăşnad împreună cu părinţii. La întoarcere, ne-a sunat o vecină să ne spună că ne arde acoperişul casei. Un domn ce se afla cu bicicleta în apropierea Catedralei „Sfânta Vinere” a surprins momentul în care trăznetul a lovit acoperişul casei şi el a şi sunat la Serviciul 112. Pompierii au ajuns foarte repede la faţa locului, altfel, s-ar fi produs pagube mai mari. Casa este construită pe structură de lemn, ne-a ars acoperişul şi o mare parte din zona de la etaj, unde erau dormitoarele. Pagubele sunt mari, dar viaţa merge înainte”, ne-a dezvăluit Roxana Botiş.

Leave a Comment