Dumbrava Gîlgău, învinsă la limită în manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a

Unirea Tăşnad – Dumbrava Gîlgău 2 – 1 (0 – 0)

Dumbrava Gîlgău a pierdut cu scorul de 1 – 2 meciul cu Unirea Tăşnad, campioana judeţului Satu Mare, partidă contând din manşa tur a tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Primul joc dintre cele două formaţii a avut loc sâmbătă după-amiaza, la Tăşnad, în faţa a aproximativ 800 de persoane, dintre care, aproximativ 200 din Sălaj.
Unirea Tăşnad nu a avut nicio ocazie importantă în prima parte a întâlnirii, în timp ce Dumbrava a fost la un pas de a deschide scorul în minutul 23, când Adrian Gheţe a reluat balonul cu capul milimetric peste transversală, după o centrare venită de pe partea dreaptă.
Dumbrava a fost echipa care a avut posesia mai bună în prima parte, dar fără rezultat pe tabelă.
La scurt timp de la realuare, Răzvan Sabou a fost aproape de a înscrie primul gol pentru echipa din Gîlgău, dar a fost deposedat în ultimul moment de un fundaş advers.
În minutul 52, la prima ocazie periculoasă la poarta lui Mihai Lung, gazdele au deschis scorul prin Nagy Imre, care a profitat de o respingere greşită a fundaşilor adverşi şi a trimis balonul în plasă din opt metri. Doar cinci minute a durat bucuria gazdelor, Marius Rus restabilind egalitatea în minutul 57, după ce a înscris cu un şut din interiorul careului.
O nouă greşeală s-a produs în defensiva sălăjenilor în minutul 77, de care a profitat acelaşi Nagy Imre, înscriind pentru 2 – 1. Au urmat câteva ocazii ale formaţiei din Dumbrava, cea mai mare fiind irosită de Raul Brânduşe, care a ratat singur cu portarul advers.
Finalul le-a aparţinut gazdelor care, profitând de jocul avansat al formaţiei din Gîlgău, şi-au creat câteva ocazii mari pe contraatac, la câteva dintre ele remarcându-se portarul Mihai Lung.
Partida retur dintre cele două formaţii este programată sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30, la Gîlgău Almaşului.
Unirea Tăşnad: Raul Cherecheş – Marius Bălău, Călin Vădan, Flavian Moş, Cristian Holtoberger, Vlad Maxim (min. 67, Bakai Balazs), Raul Silaghi, Cristian Snelenperger, Mădălin Bolba, Gabriel Cădar şi Nagy Imre. Andrenor: Marius Boţan
Dumbrava Gîlgău: Mihai Lung -Andrei Bene, Marius Rus, Marius Cheţa, Vlad Negrean, Alin Mierea (min. 88, Alex Radu), Gabriel Ţiriac, Flaviu Bărnuţiu, Ciprian Nagy, Răzvan Sabou (min. 57, Răzvan Meleg, min. 85, Costel Chira) şi Adrian Gheţe (min. 65, Raul Brânduşe). Antrenor: Marius Paşca

Leave a Comment