Duelul sălăjean din Liga I a fost câştigat de zălăuanul Gabriel Vaşvari

Etapa a VI-a din cadrul Ligii I de fotbal a programat şi duelul dintre FC Botoşani şi ASA Târgu Mureş, două formaţii ce au în componenţă câte un fotbalist sălăjean. La gazde evoluează mijlocaşul zălăuan Gabriel Vaşvari, unul dintre jucătorii de bază ai botoşenenilor, în timp ce la formaţia din Mureş a ajuns în această vară atacantul Vlad Morar, fotbalist originar din Crişeni.
Vaşvari a fost integralist în jocul de luni seara, câştigat cu scorul de 4 – 2 de FC Botoşani, în timp ce Morar a fost doar rezervă, antrenorul Dan Alexa neutilizându-l niciun minut.
Începutul de meci le-a aparţinut oaspeţilor, care au condus cu 2 – 0 după golurile marcate de Zicu şi Matei. Până la finalul primei părţi, botoşenenii au redus din handicap prin Bordeian, iar în minutul 66, Golofca a restabilit egalitatea. Jucătorii pregătiţi de Leo Grozavu, fostul antrenor al Armăturii Zalău, au controlat şi finalul de meci, Matusalevicius reuşind „dubla” în minutele 73 şi 88.
În urma acestui rezultat, FC Botoşani ocupă locul patru în Liga I, în timp ce ASA Târgu Mureş se situează pe penultimul loc, fără niciun punct obţinut în acest sezon.

2 Thoughts to “Duelul sălăjean din Liga I a fost câştigat de zălăuanul Gabriel Vaşvari”

  1. asa targu mures

    gresit domnule marius, vlad morar nici macar nu a fost pe banca tehnica si cred eu, nici la botosani. din spusele comentatorului, acesta ar suferi de o „raceala”

  2. Anonim

    Meci frumos, excelent chiar pentru Liga I, mureșenii stau slab la condiția fizică.

Leave a Comment