Duel pentru play-off

Sala Sporturilor din Zalău va găzdui luni după-amiaza disputa dintre Handbal Club Zalău şi CSM Ploieşti, un meci extrem de important pentru calificarea în play-off

Situată pe locul şapte înaintea etapei a 20-a a Ligii Naţionale, HC Zalău este obligată să câştige duelul de luni, în care va întâlni pe teren propriu CSM Ploieşti. Formaţia zălăuană are patru puncte avans faţă de ploieştence, iar în cazul unei victorii se va duce la şapte puncte în faţă, ceea ce va face ca şansele la calificarea în play-off să crească substanţial. Învinse în etapa trecută la Craiova, handbalistele zălăuane nu concept să facă paşi greşiţi în faţa ploieştencelor. „Nu ne gândim decât la victorie. Suntem obligate să câştigăm şi va trebui să dăm totul pe teren pentru a reuşi acest lucru”, a declarat căpitanul Georgiana Ciuciulete.
Gheorghe Tadici consideră că pentru echipa sa, partida de la Zalău va fi una de trei puncte, în timp ce pentru ploieştence, una de şase puncte, având în vedere că se află la patru lungimi în spate.
„Pentru adversarele noastre este un meci de şase punte, pentru că o victorie le-ar avantaja foarte mult, având în vedere că noi vom avea trei meciuri extrem de grele în finalul campionatului, la Corona Braşov, acasă cu Baia Mare şi la Roman, din care nu ştiu dacă vom putea obţine ceva. Tocmai de aceea, jocul cu CSM Ploieşti trebui să-l câştigăm, pentru a ne duce la şapte puncte în faţa lor. Echipa din Ploieşti este o echipă bună, cu o linie de nouă metri valoroasă, dar sper ca fetele să intre motivate în teren şi să obţinem victoria”, a precizat managerul Gheorghe Tadici.
CSM Ploieşti s-a impus cu scorul de 22 – 18 în partida tur, iar meciul de la Zalău este programat luni, la ora 17, în Sala Sporturilor.
În cadrul aceleaşi runde au fost programate duelurile: Unirea Slobozia – SCM Craiova, Dunărea Brăila – Cetate Devatrans, HCM Râmnicu Vâlcea – Corona Braşov, HCM Roman – HM Baia Mare, Mureşul Târgu Mureş – Universitatea Cluj şi CSM Bucureşti – Universitatea Neptun Constanţa.

Leave a Comment