Phoenix Şimleu rămâne fără victorie în faţa echipei Dinamo

Dinamo Bucureşti – Phoenix Şimleu 3 – 1 (23, 19, -21, 13)

Pentru Phoenix Şimleu Silvaniei, Dinamo Bucureşti rămâne o echipă de neînvins, şimleuanii nereuşind să obţină nicio victorie în faţa bucureştenilor în ultimii trei ani, de când formaţia de sub Măgura a promovat în Divizia A1. Partida de sâmbătă seara a însemnat al optulea duel dintre cele două echipe, dintre care şase în campionat şi două în Cupa României, toate câştigate de „alb-roşii”.
Disputa de sâmbătă s-a încheiat în patru seturi, scorul final fiind 3 – 1 pentru echipa antrenată de Daniel Rădulescu.
Cel mai disputat a fost actul de debut. Şimleuanii s-au aflat în nenumărate rânduri la conducere, având avans şi la cele două întreruperi tehnice, dar dinamoviştii au egalat situaţia la 17, după ce tabela a arătat 17 – 13 pentru Phoenix, iar în final s-au desprins la 25 – 23.
Diferenţa din actul secund a fost de şase puncte în favoarea gazdelor, iar parţialul trei a fost câştigat de Şimleuani cu 25 – 21. Din păcate, forma bună a echipei de sub Măgura nu a continuat şi în setul patru, Phoenix acumulând doar 13 puncte în ultimul act.
În urma acestei înfrângeri, Phoenix rămâne pe locul nouă, la cinci punte în faţa Ştiinţei Explorări Baia Mare, formaţie pe care o va întâlni miercuri la Şimleu Silvaniei într-un meci contând din cadrul etapei a XIX-a.

Leave a Comment