Două victorii în cinci zile pentru voleibaliştii zălăuani

După două jocuri cu cele mai bune echipe ale campionatului, Steaua şi Dinamo, în care au obţinut doar două seturi, voleibaliştii de la SCM Zalău au avut două meciuri facile, cu ultimele clasate. Sâmbătă, zălăuanii s-au duelat cu CSM Suceava, în deplasare, ocupanta ultimului loc, de care a dispus în trei seturi (19 – 25, 14 – 25, 19 – 25), la finalul unui meci ce a durat o oră şi 5 minute.

Miercuri a urmat disputa de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, duel pe care zălăuanii l-au câştigat tot cu 3 – 0, după o oră şi 13 minute. Primul set a fost cel mai disputat, în care clujenii au şi reuşit să treacă de pragul de 20, scorul final fiind 25 – 21. Diferenţa din parţialul secund a fost de opt puncte, 25 – 17, iar în ultimul act, Zalăul s-a impus cu 25 – 18. Câte doi aşi au reuşit ambele echipe pe parcursul celor trei seturi, ambele în primul şi ultimul act.

După 19 etape, SCM Zalău ocupă locul 6, cu 31 de puncte, iar în etapa viitoare va întâlni, în deplasare, Universitatea Craiova, echipă situată pe locul patru, cu 41 de puncte.

Rezultatele complete din etapa a XIX-a: Ştiinţa Bucureşti – Steaua 0 – 3, Dinamo – SCMU Craiova 3 – 1, Rapid Bucureşti – Unirea Dej 3 – 0, CSM Constanţa – Ştiinţa Explorări Baia Mare 2 – 3, CSM Arcada Galaţi – CSM Suceava 3 – 0 şi SCM Zalău – „U” Cluj 3 – 0.

3 Thoughts to “Două victorii în cinci zile pentru voleibaliştii zălăuani”

  1. […] După două jocuri cu cele mai bune echipe ale campionatului, Steaua şi Dinamo, în care au obţinut doar două seturi, voleibaliştii de la SCM Zalău au avut două meciuri facile, cu ultimele clasate. Sâmbătă, zălăuanii s-au duelat cu CSM Suceava, în deplasare, ocupanta ultimului loc, de care a dispus în trei seturi (19 – 25, 14 – 25, 19 – 25), la finalul unui meci ce a durat o oră şi 5 minute. Miercuri a urmat disputa de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, duel pe care zălăuanii l-au câştigat… Citeste mai mult […]

  2. […] După două jocuri cu cele mai bune echipe ale campionatului, Steaua şi Dinamo, în care au obţinut doar două seturi, voleibaliştii de la SCM Zalău au avut două meciuri facile, cu ultimele clasate. Sâmbătă, zălăuanii s-au duelat cu CSM Suceava, în deplasare, ocupanta ultimului loc, de care a dispus în trei seturi (19 – 25, 14 – 25, 19 – 25), la finalul unui meci ce a durat o oră şi 5 minute. Miercuri a urmat disputa de pe teren propriu cu Universitatea Cluj,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment