Două dueluri cu echipe din Capitală pentru Volei Municipal Zalău

Miercuri, ora 18, Sala Sporturilor
Volei Municipal Zalău – CSM Bucureşti

Volei Municipal Zalău a pierdut cu scorul de 2 – 3 duelul de sâmbătă, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, după ce, cu câteva zile înainte învingea pe teren propriu în patru seturi liderul campionatului, Universitatea Craiova. Situată pe locul secund, la trei puncte în spatele oltenilor şi la un singur punct în faţa formaţiei maramureşene, vicecampioana României nu mai are voie să facă paşi greşiţi până la finalul returului, pentru a avea asigurat locul doi înaintea începerii play-off-ului.
Până la finalul returului, mai sunt de disputat trei etape, iar zălăuanii vor juca două dintre ele pe teren propriu şi una în deplasare.
În runda de miercuri, a XX-a a Diviziei A1, zălăuanii vor primi vizita ocupantei locului opt, CSM Bucureşti, care a înregistrat şapte victorii şi 12 înfrângeri în primele 19 etape.
„Noi ne dorim să fim pe primul loc la finalul returului, dar va fi foarte greu să realizăm acest lucru, deoarece Universitatea Craiova (ocupanta locului întâi, n.r.), este o echipă foarte bună”, a afirmat libero-ul Adrian Feher.
Universitatea Craiova va evolua pe terenul formaţiei Volei Club Caransebeş, iar Ştiinţa Explorări Baia Mare va juca tot în deplasare în runda de miercuri, în faţa voleibaliştilor de la Tricolorul Ploieşti. Tot în cadrul etapei a 20-a, Unirea Dej va primi vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, iar Universitatea Cluj va întâlni pe teren propriu Volei Club Municipal Piatra Neamţ.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, zălăuanii vor evolua în deplasare, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti.

Leave a Comment