Doi voleibalişti zălăuani, medaliaţi cu bronz la Balcaniadă

Voleibalistul zălăuan Rareş Bălean şi Tudor Magdaş, un alt zălăuan care evoluează la CSS 2 Baia Mare au făcut parte din lotul naţional de cadeţi al României care a participat săptămâna trecută la Campionatul Balcanic de volei desfăşurat în Muntenegru. Dacă în sezonul trecut au câştigat aurul balcanic, „tricolorii” cadeţi au fost nevoiţi să se mulţumească în acest an cu medaliile de bronz, după trei victorii şi două înfrângeri.
România s-a impus cu 3 – 0 în primul meci, cel cu Muntenegru şi cu 3 – 2 în faţa Turciei, însă a fost învinsă cu 0 – 3 de Bulgaria şi cu 1 – 3 de Serbia. În ultimul meci, România s-a impus cu 3 – 0 în faţa echipei Bosnia-Herţegovina, după 25 – 15, 25 – 18 şi 25 – 23.
În lotul medaliat cu bronz la Balcaniada din Muntenegru s-a aflat şi noul coordonator al vicecampioanei Volei Municipal Zalău, Filip Constantin.
Reveniţi în ţară, „tricolorii” pregătiţi de Daniel Săvoiu şi Rareş Gavril vor continua pregătirea la Izvorani, iar luna viitoare vor participa la Campionatul Balcanic de juniori, programat în Turcia.

Leave a Comment