Atleta Daniela Cîrlan, pe primul loc la „Night Cross Challenge” de la Sibiu

Alergători amatori, dar şi profesionişti din ţară au participat la finalul săptămânii trecute la prima ediţie a evenimentului „Night Cross Challenge”, organizat în incinta Muzeului Satului din Sibiu. S-au desfăşurat două curse în cadrul crosului, una de 4 kilometri, rezervată amatorilor, iar alta, de 8 kilometri, pentru avansaţi şi profesionişti.
Printre cei care au luat startul la crosul de 8 kilomentri a fost şi Daniela Cîrlan, sportivă legitimată la CSM Zalău. Originară din Sibiu, Cîrlan a fost invitată să participe la acest eveniment prin care s-a dorit promovarea sportului de masă, iar la final s-a clasat pe primul loc în cadrul crosului de 8 kilometri, la categoria plus 30 de ani.
„Am alergat pentru că sunt sibiancă şi pentru a efectua un bun antrenament, aflându-mă într-o perioadă de pregătire a curselor ce vor urma în acest an. Întotdeauna, o cursă câştigată îţi dă curaj şi încredere”, ne-a declarat Daniela Cîrlan.
Ocupanţii primelor trei locuri de la fiecare categorie de vârstă au primit diplome, trofee, medalii şi premii din partea sponsorilor.

Leave a Comment