Doi pugilişti zălăuani luptă pentru medalii la Brăila

Ediţia din acest an a Cupei României la Box, rezervată cadeţilor, se desfăşoară în această săptămână, la Brăila. Printre cei aproximativ 115 pugilişti prezenţi la eveniment se numărăr şi zălăuanii Denis Stoica (cat. 44,5 kg.) şi Bogdan Mierloi (cat. 50 kg.), ambii sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi pregătiţi de antrenorul Ioan Dragoş.
Denis Stoica a avut culoar liber în primul tur, având asigurată medalia de bronz încă de la stratul competiţiei, iar miercuri după-amiaza a boxat pentru accederea în finală, împotriva unui pugilist de la Olimpia Bucureşti.
„Am încredere că va face un meci bun şi se va califica în finală”, a precizat antrenorul Dragoş înaintea meciului din cadrul semifinalelor.
Bogdan Mierloi a intrat în ring luni, învingând la puncte un sportiv din Reşiţa, iar miercuri după-amiaza a boxat pentru medalie împotriva unui pugilist legitimat la Voinţa Cluj.
„Bogdan Mierloi este un băiat foarte serios, cu reale calităţi şi cred că poate obţine o medalie la Cupa României”, a mai afirmat Dragoş.
La Cupa României rezervată cadeţilor se boxează la 17 categorii de greutate, iar finalele sunt programate vineri.

Leave a Comment