Disputa cu Metalurgistul Cugir, fără nigerianul Jamilu


Vineri, ora 15, Stadion Municipal Zalău
FC Zalău – Metalurgistul Cugir

FC Zalău a obţinut doar victorii în primele trei partide disputate pe teren propriu în actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, iar vineri după-amiaza speră să o obţină pe cea de-a patra. Fără mijlocaşul nigerian Ibrahim Jamilu, eliminat în finalul partidei de săptămâna trecută cu SM Sighetul Marmaţiei, formaţia pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros nu va avea viaţă uşoară, lucru recunoscut şi de preşedintele clubului. „Întotdeauna, următorul meciul este cel mai greu. Problema noastră este lotul de care dispunem pentru acest meci, mai ales că antrenorii nu vor putea conta pe Jamilu. Nu va putea fi prezent la meci nici Daniel Supuran, care este la lotul naţional. Chiar dacă este un jucător tânăr, ne-ar fi fost de folos în acest meci. Sper ca băieţii să se mobilizeze şi să obţinem o nouă victorie pe teren propriu. După cum vedeţi, echipele încep să-şi dea drumul după câteva etapă. Surpriza din etapa trecută a fost Oşorheiul, care a câştigat pe terenul celor de la Cugir. Este un rezultat mare pentru echipa din Oşorhei, fiindcă Metalurgistul Cugir este, în opinia mea, cea mai bună echipă din seria noastră”, consideră Ioan Morar.
FC Zalău a ratat play-off-ul în sezonul trecut tocmai după un meci cu Metalurgistul Cugir, astfel că zălăuanii vor cu orice preţ să răzbune eşecul din ediţia anterioară. Gruparea de la poalele Meseşului se situează pe locul trei înaintea acestei întâlniri, având 12 puncte acumulate, în timp ce echipa din Cugir ocupă locul opt, cu opt puncte acumulate.
În cadrul rundei a şaptea mai sunt programate întâlnirile: CS Oşorhei – Sănătatea Cluj, FCM Baia Mare – Avântul Reghin, Arieşul Turda – Gloria Progresul Bistriţa, CS Iernut – Unirea Dej, Unirea Jucu – CS Sânmartin şi Industria Galda – CSM Sighetul Marmaţiei.

Leave a Comment