Din ciclul: „să vezi şi să nu crezi” – SCM Zalău solicită suplimentarea bugetului cu 1.500.000 de lei

Într-un moment în care situaţia la echipa de fotbal este cât se poate de critică, iar campionatul de volei nici măcar nu a început, conducerea Sport Club Municipal Zalău solicită suplimentarea bugetului cu 1.500.000 de lei. Proiectul de hotărâre va fi supus la vot în şedinţa ordinară a Consiliului Local ce va avea loc joi, 30 septembrie, începând cu ora 9.
„Din analiza situaţiei cu privire la necesarul de credite asigurat până la sfârşitul anului 2021 şi ţinând cont de execuţia la data de 20.09.2021, se impune alocarea suplimentară a sumei de 1.500,00 mii lei pentru asigurarea parţială a cheltuielilor cu indemnizaţia sportivilor şi a cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare în bune condiţii a clubului. Precizăm că sumele solicitate pentru perioada septembrie – decembrie 2021 de către Sport Club Municipal Zalău prin adresa nr. 524/22.09.2021 înregistrată la Primăria Municipiului Zalău cu nr. 67040/23.09.2021 sunt de 1.984,84 mii lei”, se arată în Proiectul de hotărâre ce va fi dezbătut în şedinţa de joi.
Echipa de fotbal traversează cea mai proastă perioadă de la înfiinţarea clubului, clasându-se, după cinci etape, pe un penibil loc 6 dintr-un total de 10 echipe. Fotbaliştii lui Zima nu au câştigat niciun punct în ultimele trei etape, pierzând două meciuri pe teren propriu, cu echipe fără mari pretenţii, dar şi pe terenul liderului Minaur Baia Mare.
Situaţia nu este deloc roză nici la nivelul conducerii, unde, potrivit unor surse apropiate clubului, au loc tot felul de discuţii contradictorii între persoanele menite să găsească soluţii pentru ieşirea din acest impas.
Echipa de volei, devenită vicecampioană în sezonul trecut, speră la câştigarea unei medalii şi în sezonul ce bate la uşă. Până în prezent, voleibaliştii lui Lazăr au participat la două turnee amicale, în care au înregistrat patru victorii şi o înfrângere. Cele patru vitorii au fost obţinute în faţa formaţiilor Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej, iar eşecul, în faţa echipei SCM Craiova.
Sport Club Municipal Zalău a solicitat pentru anul 2021 peste 4.300.000 de lei, fiind aprobată suma de 3.559.780 de lei.
M. S.

9 Thoughts to “Din ciclul: „să vezi şi să nu crezi” – SCM Zalău solicită suplimentarea bugetului cu 1.500.000 de lei”

 1. Anonim

  Nu-l fost cine cere.

  1. Anonim

   Erată „prost”

 2. Anonim

  Inca o bataie de joc la adresa cetateanului ce plateste taxe. Bineinteles ca se va vota , doar masinaria de vot a hotilor functioneaza perfect. Opozitia va face figuratie ca de obicei. Ce sa te astepti la baiatul lu mama si la pisi alea ce se unduiesc pe acolo noroc cu presa ca ne mai spune ce faradelegi fac . Clar Ciuntu e duminica la biserica se roaga pt iertarea pacatelor. Sa mai poata fura .

 3. Anonim

  Oras de fraieri. Ne meritam soarta !!!

 4. Anonim

  Chear atita nesimțire au acești ziși conducători să își bată joc de banii noștri să își facă brzadeau senatorului și Pașca echipă privată și să baje citi bani vor in ea,nu aveți pic de rușine?

 5. Anonim

  Pasca e singurul vinovat pentru rezultate cat a fost antrenor zero rezultate acum manager zero rezultate demisia pasca pleacă nu bate joc de bani orașului demisia

 6. Suporter fidel

  Cîta nesimțire ! Norocul lor , că NU doare ! Trebuie schimbat totul la acest club .Primarul își promoveaza beizadelele prietenilor de familie !? Exemplu cel al fostului senator Pop ( actualmente consilierul lui personal ? Pe ce probleme, habarnistul ?) Cum să faci performanță ?
  TREZEȘTE-TE CIUNT !!!!!!

 7. mutu

  trebuie desfintate cluburile primariei, ne-am saturat de bagat bani si la volei si la fotbal, daca sunt bani in privat ok faci volei ca in trecut ala cu rematul, dar NU din banii publici frate cand in continuare nu avem locuri amenajate de parcare pe bulevard ,la judecatorie, alte multe locuri publice, ne rupem masinile pe dumbrava, morii, ortelec sau alte si alte strazi, nu exista conexiuni cu centura si multe altele ce lipsesc din zalau si noi sa aruncam bani pe ce? aia se poate numi performanta? cati copii sau inscris la volei anul trecut? cati copii au confirmat la fotbal si sunt din salaj la nivel national? trec de nr degetelor de la o mana? deci nu

 8. Anonim

  Aici clar trebuie sesizat Dna , nu sa asteptam ca la volei cand milioanele de euro isi luasera zborul

Leave a Comment