Derby-ul Sălajului în Liga a III-a se joacă în etapa a doua

Sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost marţi dimineaţa gazda tragerii la sorţi a poziţiilor din tabelele Berger ce au au stat la baza alcătuirii programului competiţional din Liga a III-a. Cele 75 de echipe au fost împărţite în cinci serii, componenţa acestora fiind validată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în data de 27 iulie 2015 şi modificată prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din data de 12 august.
FC Zalău şi Luceafărul Bălan, cele două reprezentante ale Sălajului, au fost repartizate în Seria a V-a, care va avea în componenţă 15 cluburi. Echipa zălăuană va debuta în noul sezon în deplasare, urmând să întâlnească Avântul Reghin. Nici formaţia pregătită de Marius Paşca nu va avea un debut favorabil, urmând să primească vizita celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, o echipă ce a efectuat achiziţii importante în pauza din această vară.
Derby-ul dintre cele două formaţii sălăjene este programat în cadrul etapei a II-a, pe Stadionul Municipal.
În cadrul etapei a III-a, ambele formaţii sălăjene vor evolua în deplasare. Luceafărul Bălan va întâlni Csiksereda Miercurea Ciuc, iar FC Zalău se va duela cu CSM Sighetu Marmaţiei.
Prima etapă a Ligii a III-a este programată vineri, 28 august, după următorul program: Luceafărul Bălan – CSM Sighetu Marmaţiei, Avântul Reghin – FC Zalău, Luceafărul Oradea – Csiksereda Miercurea Ciuc, Unirea Dej – Sănătatea Cluj, Unirea Jucu – CS Iernut, ACS Comuna Recea – CS Oşorhei, AFC Odorheiu Secuiesc – Industria Galda. Arieşul Turda va sta.

One Thought to “Derby-ul Sălajului în Liga a III-a se joacă în etapa a doua”

  1. tabitta

    Munca la domiciliu!
    Cautam persoane dinamice, ambitioase si organizate, care vor un loc de munca part- time (un al doilea job sau venituri suplimentare) pentru promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata! Dorim sa lucram doar cu persoane serioase, instruibile, cu viziune, dornice sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare, ce-si doresc sa ajunga oameni de succes! Se ofera instruire si indrumare gratuite prin email. Se accepta candidati din toata tara. Pentru mai multe detalii trimiteti textul info la adresa de email:
    dya_dya_27@yahoo.com

Leave a Comment