De ce să joci la loterii virtuale? Top 5 motive!

Industria jocurilor de noroc a evoluat considerabil în ultimii ani, ajungând ca, în prezent, să acopere o gamă variată de jocuri și multiple categorii. Un bun exemplu în acest sens îl reprezintă apariția a din ce în ce mai multe loterii online.

 

Să joci la o loterie virtuală poate fi cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ultima vreme. Pe un site dedicat jocului de lotto, nu doar că vei putea plasa oricând un bilet, dar vei putea vedea rezultatele pentru Besix sau pentru orice alt tip de loterie.

 

Citește, în continuare, care sunt cele mai importante 5 motive pentru care merită să joci la o loterie online!

1.  Ai mai multe tipuri de pariuri disponibile

Decizia de a juca la o loterie online este avantajoasă, în principal din punctul de vedere al tipului de pariu pus pe numerele câștigătoare. Pe un bilet obișnuit, cumpărat dintr-un sediu fizic al unei loterii, vei putea câștiga doar dacă nimerești o combinație câștigătoare. În mediul online, vei putea fi recompensat și în funcție de tipul de pariu pe care îl pui, alegând dintre un pariu simplu/clasic sau un pariu în regim de sistem.

2.  Extragerile se întâmplă mult mai repede

Un beneficiu incontestabil pentru jocurile din loteriile virtuale constă în faptul că extragerile se petrec mult mai rapid decât în cazul biletelor cumpărate pentru loteriile stradale. Accesând contul de jucător și cumpărând un bilet la lotto, poți afla încă din momentul pariului când va avea loc extragerea.

 

De asemenea, vei fi anunțat printr-o notificare și în momentul în care acest eveniment se întâmplă. Spre deosebire de loteriile stradale la care poți juca, în cazul loteriilor virtuale, este mult mai ușor să urmărești buna evoluție și dinamica jocului și a extragerilor.

 

3.  Poți juca oricând, de oriunde dorești

Un alt avantaj pe care îl ai dacă alegi o loterie online în detrimentul unei loterii fizice, este faptul că poți achiziționa bilete virtuale și să pariezi pe numerele câștigătoare de oriunde, oricând. Pentru persoanele pasionate de loto, poate reprezenta un motiv destul de bun, încât să-și facă un cont la un cazino virtual.

 

În plus, sunt anumite runde de joc la care poți participa cu doar câteva minute înainte de începerea extragerii. La o sucursală stradală, acest lucru se poate realiza mult mai greu și poate fi incomod.

 

4.  Ai mai mult timp pentru a elabora strategii de joc

Atunci când achiziționezi un bilet la loto, de obicei, te grăbești să completezi numerele pe care le consideri norocoase sau care au o anumită însemnătate pentru tine. Dacă joci în mediul online, nu ești la fel presat de timp și vei putea să îți analizezi mai bine pașii. În plus, vei putea adopta unele strategii de joc pe care le consideri utile pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

5.  Nivelul ridicat de securitate

De câte ori ți s-a întâmplat să cumperi un bilet pentru o loterie fizică și fie să nu-l găsești în timp util, fie să-l găsești deteriorat? În cazul biletelor online, aceste pericole nu mai există, securitatea, din acest punct de vedere, fiind la cote maxime. Mai mult decât atât, atunci când vorbim de siguranță, vorbim și despre transparență, în ceea ce privește încasarea câștigurilor obținute. La o loterie online, informațiile privind comisioanele impuse sunt făcute publice și este recomandat să le citești cu atenție, înainte să joci.

 

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de a juca la o loterie virtuală, dar și cele mai importante atuuri, care fac diferența. Încă îți mai cumperi bilete clasice, de la loteriile stradale? Acum este timpul să faci o schimbare!