De ce procrastinezi ideea de a deveni un parior mai bun?

Toată lumea cochetează la un moment dat cu jocurile de noroc, indiferent de starea materială pe care o au sau de vârsta din buletin. Fie că vrei să îţi încerci norocul la loto sau alegi să selectezi jocuri cazinouri diverse, este imposibil ca această idee să nu se fi materializat în viaţa ta. Câştigurile de bani mari obţinute cu bani puţini constituie motorul care ţine în funcţiune întreaga industrie de iGaming şi totodată îndemnul care ţine în mişcare pariorii. Poţi să fii din ce în ce mai bun în această branşă, însă lucrurile nu sunt aşa simple cum par la prima vedere, este nevoie de determinare, consecventă şi de mult noroc.

Nu e atât de complicat să devii un gambler bun

Este o certitudine că nu poţi să excelezi în toate domeniile, iar industria jocurilor de noroc nu se sustrage acestei reguli. Nu poţi avea succes la pariuri sportive şi în acelaşi timp să te dedici jocului de păcănele, aşa cum nu poţi da atenţie în mod egal jocurilor de masă şi sistemelor loteristice. Un jucător bun trebuie să se dedice unui singur sport sau unui singur joc de masă, dacă vrea să obţină succesul. Poţi deveni mai bun odată ce:

 • Ai ales un segment din oferta unui cazinou offline sau online căruia să i te dedici full time
 • Te vei informa de fiecare dată înainte de plasarea unui pariu
 • Vei fi extrem de atent cu fondurile pe care le aloci pariurilor
 • Vei gestiona cu maximă atenţie câştigurile dar şi pierderile suferite

Activitatea unui jucător bun în această industrie se bazează pe noţiunea de joc responsabil, noţiune de care trebuie să ţii seama şi pe care este obligatoriu să o aplici consecvent în toate pariurile depuse.

De ce dai greş la a deveni mai bun?

Cea mai mare greşeală pe care mulți o fac este aceea că au prea mare încredere în capacităţile lor de previziune. Poţi estima rezultatul unei întâlniri sportive în funcţie de numele titularilor, însă nu poţi controla doza de hazard care va determina câştigătoarea înfruntării. În acelaşi trend se înscrie şi jocul la păcănele, adesea un câştig mare dându-ţi impresia că eşti stăpânul jocului şi ajungi pe nesimţite să falimentezi. Excesul este răspunsul la eşecul pe care îl înregistrezi în a deveni mai bun ca şi gambler, aşa că trebuie să faci tot ceea ce depinde de tine pentru a-l ţine departe. În acest sens este chiar indicat:

 • Să te focusezi asupra unei secţiuni din ofertă şi să nu te laşi distras de alte jocuri de noroc
 • Să fi extrem de atent la mizele cu care intri în joc
 • Să nu te laşi pradă exceselor de nici un fel

Sunt doar câteva sfaturi de bun simţ, care însă te vor aduce mult mai aproape de a deveni un jucător mult mai bun şi de a nu da greş în această tentativă.

Procrastinarea – hoţul timpului

Expresia îi aparţine unui faimos poet şi  filozof englez, Edward Young, însă pe româneşte noi avem un proverb care se potriveşte de minune în acest caz „ Nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi”. Se poate întâmpla la locul de muncă, unde nu te poţi conforma unui termen limită sau să amâni depunerea unui pariu până în clipa în care nu mai poţi face nimic. Se cheamă că ai eşuat în ambele cazuri şi acest lucru se întâmplă pentru că nu ai gestionat cum trebuie timpul alocat acestor sarcini. Se poate combate acest lucru? Cu siguranţă da, prin câteva sfaturi utile pe care trebuie să le aplici:

 • Nu îţi lua mai multe sarcini deodată pe care trebuie să le rezolvi în acelaşi timp
 • Realizează o prioritizare a acestora în funcţie de limitele de timp admise
 • Devin-o cât mai urgent o persoană organizată şi apelează cu încredere la o agendă unde să îţi fixezi reperele temporale de rezolvare a problemelor

Dacă ai reuşit să faci aceste lucruri, atunci şi profilul tău de jucător se va îmbunătăţi într-un mod major şi te va aduce mult mai aproape de realizarea câştigurilor dorite.

Cum treci peste procrastinare şi devii un jucător mai bun?

Organizarea este cuvântul de bază pe care trebuie să îl implementezi în activitatea dedicată jocurilor de noroc. În niciun caz nu trebuie să te gândeşti că ai găsit soluţia perfectă la pariuri şi că nu o să întâmpini nici un eşec. Nu te apuca să realizezi un pariu în criză de timp pentru că acesta va fi sortit încă de la început eşecului. Planifică, consultă oferta existentă şi de abia după aceea treci la acţiune. Un parior va alege întotdeauna evenimente care nu încep în 5 minute, dimpotrivă se va îndrepta spre cele care încep mai târziu sau chiar le va defalca pe zile întregi. Trebuie să ţi cont de faptul că poţi deveni un jucător mai bun:

 • Evitând să te încarci cu aşteptări mari, mai ales dacă eşti un debutant în jocurile de noroc
 • Dacă vei realiza că nici un plan nu este perfect şi că se poate întâmpla ca acesta să dea greş atunci când nu te aştepţi
 • Faci tot ceea ce depinde de tine pentru a construi un pariu fără să fi sub presiunea timpului
 • Fixează-ţi un ţel realist, astfel încât aşteptările pe care le ai să se muleze pe acesta

În final, nu este nevoie să dai dovadă de o super încredere în tine, care te poate face să treci mai greu peste un eventual eşec. Un jucător adevărat va înţelege întotdeauna că nu poate înregistra numai câştiguri, în egală măsură şi pierderile îşi fac loc în această activitate. Totul în viaţa necesită dedicaţie şi consecvenţă, deci dacă vrei să devii jucătorul de succes la care te-ai gândit atât de mult nu ezita să le pui în aplicare. Nu este uşor să fii un jucător bun; dar nici acest ţel nu poate fi atins cu uşurinţă. Încearcă să nu amâni decizii pe care deja le-ai luat, treci peste orice eşec înregistrat în cariera ta de jucător şi poate că în final vei înregistra câştigurile dorite şi vei deveni un parior mult mai bun.

 

 

One Thought to “De ce procrastinezi ideea de a deveni un parior mai bun?”

 1. Anonim

  Mai aveti neoneoneologisme d-astea?

Leave a Comment