Ne ocupăm de reabilitări doar când ne vizitează ambasadorii

Bustul lui Simon Bărnuțiu, din centrul municipiului Zalău, a fost “cosmetizat” la sfârșitul săptămânii trecute, prin aplicarea unui strat de soluție de protecție, de culoarea bronzului. Coincidență sau nu, operațiunea a fost efectuată cu puțin timp înainte ca doi înalți diplomați să vină în vizită la Zalău și Bădăcin, cu ocazia evenimentelor prilejuite de Ziua Internațională a Holocaustului și a Zilei Unirii Principatelor – 24 ianuarie. Reprezentanții Primăriei Zalău ne-au comunicat, concis, că  “Societatea Citadin a curățat și a aplicat o soluție protectoare pe bustul lui Simion Bărnuțiu din municipiu”. Un lucru bun și necesar, desigur, doar că, așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, reabilităm sau cosmetizăm doar când ne bat la ușă oaspeți de seamă.

2 Thoughts to “Ne ocupăm de reabilitări doar când ne vizitează ambasadorii”

  1. Oli

    Zukerman, fostul ambasador SUA in România, unul dintre cei care ne-a vizitat, un escroc, care nu a urmărit interesele României, ci din contra!!! Nu merita băgat in seama!!!

  2. Jony

    Ce prețentii sa a-i la străini dacă politicienii aleși și plătiți de noi nu a-și urmăresc propriile interese nu ale tarii de 30 de ani tot vând și distrug tara

Leave a Comment