De 1 aprilie, Voleibaliştii şi-au permis să glumească cu reprezentanţii Primăriei Zalău

După ce a fost în vizită câţiva dintre sponsorii echipei, Volei Municipal Zalău a ajuns vineri şi la Primăria Zalău, principalul finanţator al clubului. Voleibaliştii au fost invitaţi în biroul primarului Radu Căpîlnaşiu, unde au tras câteva concluzii după primele două meciuri din semifinala cu Arcada Galaţi, sperând că se vor întoarce cu o victorie de la malul Dunării. Fiind 1 aprilie, reprezentanţii Primăriei şi-au permis să glumească cu voleibaliştii pe seama primei de obiectiv, spunând că aceasta se va dubla în cazul în care Volei Municipal va câştiga titlul.
Jucătorii, antrenorii şi directorul executiv, Marcel Doru Ţârle, au vizitat mai multe birouri din cadrul Primăriei, în special cele care au legătură directă cu desfăşurarea activităţii echipei. La final, voleibaliştii şi câţşiva reprezentanţi ai Primăriei au făcut o poză de grup lângă vitrina cu trofeele pe care echipa de volei le-a câştigat de-a lungul anilor.
volei3

volei1

volei2

2 Thoughts to “De 1 aprilie, Voleibaliştii şi-au permis să glumească cu reprezentanţii Primăriei Zalău”

  1. Anonim

    tocatori de bani publici.sa se desfiinteze echipa de volei si sa se foloseasca banii pentru asfaltari si parcari.

  2. Anonim

    da crisan de cand e angajatul Primariei Zalau? Parca biroul lui e la CJS… ce oameni, ce caracter de nici doi bani… din fair play puteau sa i cheme si pe Stanciu, Pe Labo, pe Ciunt, pe Miky… Ma intreb daca il ponteaza serviciul de salarizare din cadrul primariei si i se taie orele de la consilu…
    Oricum Crisan a spus recent unui laicu il cheama ca nu va finanta voleiul, nu inteleg de ce se preface acum ca iubeste acest sport. a spus „la cate sunt de reparat in orasul asta de unde sa mai fie bani si pentru sport”. si nu e minciuna ce zic, intrebati l si va rosi la fata.

Leave a Comment