Cupa României, prima „ţintă” din acest an pentru pugilistul Adrian Popuţea

Brăila găzduieşte în această săptămână ediţia din acest an a Cupei României la box, eveniment pentru care a solicitat organizarea şi Clubul Sportiv Municipal Zalău, însă Federaţia Română de Box a decis că oferta clubului din Brăila este mai avantajoasă. Competiţia a început miercuri dimineaţa, când a avut loc cântarul oficial şi tragerea la sorţi, iar printre participanţi se numără şi zălăuanii Adrian Popuţea şi Cătălin Breban, sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău şi pregătiţi de antrenorul Ioan Dragoş.
Obiectivul clubului este câştigarea unei medalii, cele mai mari şanse avându-le Adrian Popuţea, însă pugilistul zălăuan speră să reediteze performanţa obţinută la ultimele două ediţii, când a fost medaliat cu aur.
„Am început pregătirea în acest an foarte hotărât şi sper să obţin rezultatele dorite. La Cupa României nu am ce să mai demonstrez, pentru că am demonstrat la ultimele două ediţii, pe care le-am câştigat la categoria plus 91 de kilograme. Obiectivul clubului este câştigarea unei medalii, dar sper să câştig şi în acest an competiţia. Voi boxa la categoria 91 de kilograme”, a precizat Adrian Popuţea. Primul a intrat în competiţie este Cătălin Breban. Acesta boxează la categoria 75 de kilograme, duelându-se miercuri cu reşiţeanul Alexandru Bibiricea.
Adrian Popuţea va susţine primul meci joi după-amiaza, împotriva lui Marius Tătaru, de la Motorul Arad.
Evenimentul are loc în premieră la Brăila, fiind organizat de Asociaţia Judeţeană de Box şi CSM Brăila în parteneriat cu Federaţia Română de Box şi Consiliul Judeţean Brăila. Tot în premieră, organizatorii vor acorda la final premii în bani pentru finaliştii celor zece categorii de greutate.

Leave a Comment