FC Zalău, învinsă la limită de Gloria Bistriţa

FC Zalău a pierdut al şaselea amical susţinut în această iarnă, fiind învinsă marţi după-amiaza cu scorul de 1 – 2 de colega de serie, Gloria Bistriţa, într-un meci desfăşurat la Cluj-Napoca. Antrenorul Călin Pop nu a putut conta pe aportul a cinci titulari: Adrian Sabău, Bogdan Roghină, Răzvan Dulap, Andrei Ceaca şi Ibrahim Jamilu, care au rămas acasă din cauza unor probleme de sănătate.
FC Zalău a fost echipa care a deschis scorul, prin Cristian Tăbîrţă, dar bistriţenii au egalat până la pauză dintr-o lovitură de pedeapsă contestată de antrenorii şi jucătorii echipei de sub Meseş. Jocul echipei zălăuane nu a mai funcţionat la fel de bine în partea secundă, iar Gloria a mai marcat o dată, stabilind scorul final. ” Nu este un rezultat care reflectă valoarea reală a celor două echipe, fiindcă nouă ne-au lipsit mulţi jucători de bază. S-a accidentat şi Viorel Ionaşcu în meciul de la Cluj, dar sper să nu fie o accidentare gravă şi să revină repede pe teren”, a afirmat antrenorul principal, Călin Pop.
Pentru FC Zalău urmează mâine un nou meci de verificare, tot în deplasare, în compania celor de la Luceafărul Oradea, formaţie ce activează în Liga a IV-a din Bihor.
FC Zalău: Claudiu Băican – Kinczel Ervin, Gabriel Ţiriac, Alin Mutu, Viorel Ionaşcu, Vasile Pop, Benjamin Kuku, Raul Stanciu, Daniel Supuran, Cristian Tăbîrţă şi Alexandru Pop. Au mai evoluat: Cristian Man – Alexandru Neagotă şi Ionuţ Horgoş. Antrenori: Călin Pop (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment