Cupa AJF îşi desemnează câştigătoarea în acest weekend

AS Chieşd, Flacăra Halmăşd, Frăţia Măerişte, Cetatea Buciumi, CS Hida, Olimpic Bocşa, Gloria Ban, Recolta Agrij, Silvania Cehu Silvaniei şi Unirea Mirşid sunt cele zece finaliste ale „Cupei AJF”, care vor susţine la finalul acestei săptămâni jocurile din faza finală.
Primele cinci echipe au fost repartizate în Gupa A, iar ultimele cinci, în Grupa B. Jocurile din faza grupelor vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 9, în sala de sport a comunei Valcăul de Jos, urmând ca echipele clasate pe primele două locuri din fiecare grupă să se califice în semifinalele competiţiei.
Semifinalele „Cupei AJF”, dar şi finalele, vor avea loc duminică, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău.
La prima vedere, favoritele grupei A sunt Flacăra Halmăşd şi AS Chieşd, dar şi Cetatea Buciumi va avea un cuvânt greu de spus. În Grupa B, cele mai mari şanse la calificarea în semifinale le au formaţiile Unirea Mirşid şi Silvania Cehu Silvaniei.
Echipa clasată pe primul loc la finalul competiţiei va primi cinci mingi, formaţia de pe locul doi, trei, iar echipa clasată pe poziţia a treia va fi răsplătită cu două mingi de fotbal. Echipele de pe locurile 4 – 10 vor primi câte o minge din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Leave a Comment